Hoe kan ik lezen en ongelezen berichten op de iPad

De iPad native mail app is voorzien van een minimalistische interface waar een aantal van de apps functies zijn verborgen achter kleine icoontjes. Echter, geen van de iconen zijn gelabeld, en de functies die sommige van deze pictogrammen verbeelden misschien niet voor de hand om nieuwe iPad gebruikers. De mogelijkheid om berichten als ongelezen markeren na het lezen van hen is slechts een van de functies die worden bedolven onder een ongemerkt icoon.

instructies

1 Start de iPad Mail-app en tik op de e-mail die u wilt als gelezen of ongelezen markeren. Als het bericht is momenteel ongelezen, wordt het bericht onmiddellijk te worden als gelezen gemarkeerd.

2 Tik op het pictogram "Flag" boven de e-mail header gevestigd.

3 Tik op "Markeren als ongelezen" om het bericht terug naar zijn ongelezen staat te brengen. Wilt u hetzelfde bericht als gelezen opnieuw markeren, tik op het pictogram 'Markeren' weer en tik op "Markeren als gelezen."

Hints

  • Als u gebruik maakt van de iPad in portret-modus, tikt u op de pijl naar links op de rechterbovenhoek van de app. Dit zal de sidebar, waar u de e-mail die u wilt als gelezen of ongelezen markeren kan kiezen.