Hoe te installeren SLI op een ASUS moederbord

Hoe te installeren SLI op een ASUS moederbord


NVIDIA's Scalable Link Interface (SLI) is een hardware-oplossing die u toelaat om twee grafische kaarten te gebruiken in tandem, wat resulteert in zeer krachtige weergavemogelijkheden. SLI gebruikt vooral de rekenkracht van beide GPU grafische met een hogere snelheid en gedetailleerder dan met een GPU oplossing mogelijk is maken. ASUS was een van de eerste moederbord fabrikanten om SLI te ondersteunen bij de release, en als zodanig, de uitvoering van SLI is eenvoudig te installeren en te gebruiken.

instructies

1 Schakel de computer en ontkoppel alle kabels die zijn aangesloten. Verwijder het zijpaneel van de zaak (verwijder schroeven die het op) en leg het opzij. Zet de computer op zijn kant, zodat de blootgestelde moederbord tray naar boven wijst.

2 Installeer elke grafische kaart in de juiste PCI Express-poort. Druk de kaart naar beneden totdat u een klik hoort en de kaart stevig op zijn plaats. Herhaal de werkwijze voor de tweede kaart.

3 Sluit de juiste aansluitingen van de voeding aan de achterkant of zijkant van de grafische kaarten. Als u niet zeker weet waar ze te verbinden, raadpleegt u de documentatie van uw grafische kaart voor meer informatie. Druk op de connector naar binnen tot u een klik hoort.

4 Sluit de SLI brug over de twee kaarten. Lijn de havens boven de SLI connectors in de grafische kaarten, en druk naar beneden totdat de SLI brug is gelijk met PCB van de grafische kaart.

5 Plaats het zijpaneel en sluit kabels die u hebt verwijderd. Schakel de PC en richt je browser op de NVIDIA downloads pagina (zie "Bronnen"). Download het juiste stuurprogramma bestand op uw bureaublad. Wanneer het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op het programma bestand om het installatieproces te starten. Herstart je pc wanneer daarom wordt gevraagd.