Hoe te beginnen een Sports Website

Hoe te beginnen een Sports Website


Als u over sport gepassioneerd, het starten van een website zal u helpen om die passie met andere mensen over de hele wereld te delen. Een sport-website is een platform voor updates over teams, speler trades, statistieken en scores. Het is ook een goede manier voor een gemeenschap van sportfans om te communiceren met elkaar via opmerkingen. Bovendien, als je sport website genereert genoeg verkeer, kun je een beetje extra geld te verdienen aan de kant met web reclame.

instructies

1 Kies een web hosting bedrijf dat de mogelijkheid om video te streamen voor websites biedt. Er zijn veel hosting bedrijven om uit te kiezen (zie bronnen). Vermijd gratis web hosting bedrijven, zoals de meeste niet voldoende opslagruimte bieden voor het uploaden sport media en zal ook uw website te gebruiken voor hun advertenties.

2 Selecteer een domeinnaam. Het is een goed idee om een ​​domein in verband met sport te maken en is gemakkelijk voor mensen om te onthouden. Controleer of de domeinnaam nog vrij is. Er zullen verschillende top-level domein opties om uit te kiezen. Als u van plan om producten of advertenties te verkopen op uw website, ga met .com voor commerciële. Als uw website is gebaseerd op een organisatie, zoals een voetbalcompetitie, kiest .org.

3 Ontwerp uw sport-website met behulp van de ingebouwde design tools aangeboden door uw hosting bedrijf. Sommige hosting bedrijven, zoals GoDaddy, zul je een kleine vergoeding om hun site builder te gebruiken, terwijl andere hosting bedrijven, zoals Yahoo! Web Hosting, gratis design tools bijdragen aan het creëren van uw website met geen ervaring nodig.

4 Overweeg de aanschaf van een professionele sport sjabloon. Dit zal helpen om uw website te onderscheiden, zonder de zorg van website ontwerpen. Je zal echter nog moeten inhoud te publiceren, upload media en steek koppelingen. Vraag uw hosting bedrijf hoe je een website template te installeren in de webhost zodat het lijkt op het internet wanneer u de site publiceren.

5 Maak sport-gerelateerde inhoud. Schrijf biografieën van bekende spelers. Upload foto's van sportevenementen. Upload audio-inhoud van sport deskundigen praten over het laatste sportnieuws. Upload video-inhoud van YouTube of andere video-sites op sport- aanverwant materiaal naar uw site interessanter te maken. Voeg een poll vraagt ​​meningen sportfans 'over de laatste deal. Installeer een forum dat mensen in staat stelt om gesprekken te hebben met elkaar, of een reactie doos onder elk bericht, zodat mensen kunnen commentaar geven over het laatste nieuws.

6 Overweeg het toevoegen van een sport-widget applicatie naar uw site. Een widget is een applicatie die je in je blog of webpagina direct op uw website kunt zetten om te zorgen voor nieuwe updates, zoals real-time scores. Door dit te doen kan uw site aantrekkelijker te maken, leveren de meest recente nieuws, en krijg je bezoekers om rond te langer te blijven.

7 Controleer uw website. Controleer om te zien of er problemen zijn die vertragen het laden van uw website. Zorg ervoor dat uw links worden op de juiste plaats gelegd, bij voorkeur recht op de top, zodat uw bezoekers weten waar om te navigeren wanneer ze voor het eerst uw website te bezoeken. Controleer of uw website browser compatibel is --- het moet in Internet Explorer als Mozilla Firefox goed uitzien. Selecteer een lettertype dat er professioneel uitziet. Comic Sans of fel groen zal de site er amateuristisch. Nagelezen geen content tekst voor grammatica en interpunctie fouten. je content te publiceren wanneer u klaar bent met de herziening en klaar om uw website beschikbaar zijn voor mensen om te bezoeken.