Upgrade-instructies voor Dell Dimension L667R RAM

De Dell Dimension L667R is een desktop computer die gebruik maakt gebruik van 100-megahertz, 168-pin, non-ECC SDRAM, of SDRAM. Met een 512-megabyte maximum, de computer accepteert dual inline memory modules of DIMM's van 32, 64, 128, 256 of 512 MB. Een upgrade van uw RAM-geheugen zal helpen de snelheid van uw pc en de prestaties te verbeteren.

instructies

Voorbereiding

1 Zet de computer uit. Koppel alle kabels en randapparatuur.

2 Houd de linker bovenkant van de toren van de computer. Ontgrendel de vergrendeling aan de bovenkant van de toren en het deksel ontgrendeld. Til deze vrij en opzij leggen.

3 Leg de toren met de open kant naar boven en zoek uw voeding, een groot rechthoekig apparaat met een ventilator vent aan de achterzijde. Druk op de stroomvoorziening van de ontgrendeling terwijl het opheffen van de stroomvoorziening naar u toe. Draai deze vrij van de toren, terwijl ervoor te zorgen dat de kabels niet in de weg hoeft te krijgen.

Het installeren van de Memory

4 Zoek uw RAM-modules en druk naar beneden en naar buiten op de twee klemmetjes dat elke module vast te zetten. De modules zullen los knallen; Verwijder ze.

5 Zorg ervoor dat de klemmetjes zijn open op een module bay voor het installeren van RAM in die module. Lijn de uitsparingen aan de onderkant van de geheugenmodule met de inkepingen op de module baai.

6 Plaats de module recht in de aansluiting met de inkepingen uitgelijnd. Druk de module totdat deze vastklikt en de klemmetjes in de cut-out uitsparingen aan de zijkanten van je RAM-module.

7 Installeer de tweede module op dezelfde manier als u een tweede geheugenmodule te installeren.

8 Draai uw voeding terug in de computer, die de kabel houder en kabels uit de weg. Wanneer de stroomvoorziening vastklikt, wikkel de draden rond de kabel houder. Sta uw computer up en sluit het deksel alvorens de stekker in het stopcontact en alle externe apparaten.

Hints

  • Raak bare metal op iets anders dan je computer tussen elke stap om statische ontlading te voorkomen. Statische elektriciteit kan de hardware van je pc beschadigen.