Hoe maak je ISO bestanden af ​​te spelen in Windows Media Player

Hoe maak je ISO bestanden af ​​te spelen in Windows Media Player


Als je films te downloaden van het internet, zul je uiteindelijk DVD of filmbestanden opgeslagen als ".ISO" beeldbestanden tegenkomen. Deze ISO-bestanden zijn gecomprimeerde bestanden ontworpen voor gebruik met brandbaar cd's of dvd's. Je kunt een ISO-bestand naar een schijf branden en vervolgens af te spelen in Windows Media Player. Maar dat is een verspilling van geld en tijd. Veel freeware toepassingen kunt u ISO-bestanden te monteren op een virtuele cd / dvd-station en afspelen in Media Player, zonder ooit te hoeven uw optische drive te raken.

instructies

1 Vinden en downloaden van een gratis ISO bevestigingssysteem applicatie voor Windows. Sla het programma set-up bestand op uw computer.

2 Open de map waarin u de ISO-montage-programma opgeslagen, dubbelklik op de set-up bestand om het installatieprogramma te starten. Volg de aanwijzingen op het scherm om de applicatie op uw pc te installeren. Herstart de computer als daarom wordt gevraagd door het installatieprogramma nut.

3 Open "Computer" of "Deze computer" en ga naar de map die de ISO image-bestand dat u wilt afspelen in Windows Media Player bevat. Klik en markeer de bestandsnaam.

4 Klik met de rechtermuisknop op de bestandsnaam, dan beweeg je muisaanwijzer naar beneden om de naam van de ISO bevestigingssysteem applicatie. Klik op de "Mount" optie in het pop-up venster.

5 Wacht tot de ISO bevestigingssysteem applicatie om het image-bestand te monteren en maak een nieuwe letter virtuele schijf.

6 Open Windows Media Player. Klik op de "File Open /" menu-optie. Blader naar het virtuele stationsletter gemaakt door de ISO-toepassing en dubbelklik erop. Markeer het videobestand in de virtuele schijf, klik op de knop "Open" in het "File - Open" dialoogvenster. Windows Media Player zal beginnen met de weergave van het videobestand op uw scherm.