Hoe maak je een Canon S520 printkop reinigen

De Canon S520 is een kleur bubble jet printer voor personal computers die worden gebruikt in desktop publishing. Reinigen van de printer regelmatig helpt opbouw van opgedroogde inkt die printkwaliteit vermindert en kunnen na verloop van tijd te maken uw pagina's onleesbaar te voorkomen. Hoewel de S520 is uitgerust met een zelfreinigend nut, kan het noodzakelijk zijn om naar binnen in de printer en maak de spuitmondjes verstopt zijn.

instructies

1 Schakel de Canon S520 en druk op de reiniging knop aan de voorkant console.

2 Wacht tot de printer te lopen door de zelfreinigende cyclus voor het afdrukken van een testpagina af om te zien of de afdrukkwaliteit is nu bevredigend. Als de testpagina niet bevredigend is, ga dan naar stap 3.

3 Til de klep van de printer en wacht tot de printkop te stoppen met bewegen.

4 Open het deksel inktpatroon aan de rechterkant.

5 Verwijder de printer cartridges door te knijpen de lipjes op de smalle uiteinden van elke patroon en recht omhoog te tillen. Stel de cartridges opzij in dezelfde volgorde waarin u ze verwijderd.

6 Dompel een wattenstaafje in alcohol en doekje rond de printer nozzles in het compartiment met de printer cartridges. De nozzles zijn kleine gaatjes in de buurt van de achterkant van het compartiment.

7 Gebruik verse wattenstaafjes om de sproeiers schoon te maken totdat de tips niet langer worden verkleurd door inkt.

8 Veeg de binnenkant van de cartridge compartiment met een schone doek en laat de alcohol verdampen.

9 Gebruik de spuitbus met perslucht te blazen eventueel resterende opgedroogde inkt, pluizen of verontreinigingen in de printer cartridge compartiment.

10 Installeer de printer cartridges in dezelfde volgorde je ze verwijderd en sluit de klep van de printer.

11 Druk een testpagina af.