Hoe opmaken Agenda Notes

Hoe opmaken Agenda Notes


Agenda's en agenda notities gaan hand in hand. Agenda's bieden een chronologisch overzicht van een vergadering, terwijl agenda notes (minuten) te verstrekken gegevens die werden besproken. Het is belangrijk om een ​​duidelijk formaat dat gemakkelijk te volgen, omdat notities voor toekomstige referencing worden gehouden en gedeeld met leden die niet aanwezig waren gebruiken. Het typen van de notulen voegt een professionele uitstraling en verbetert de leesbaarheid. U kunt maken en opmaken notulen binnen een tekstverwerkingsprogramma.

instructies

1 Vergelijk de agenda van de vergadering met uw vergadering notities. Double-check dat de notulen dezelfde volgorde als de agenda te volgen. Bijvoorbeeld, als de agenda begint met een welkomstwoord, beginnen de minuten met een welkom.

2 Centreer de post in zijn geheel en leg het zo de naam van de organisatie voor het eerst verschijnt, gevolgd door de datum / tijd, locatie en het doel (dwz "Fundraising Task Force Meeting"), het plaatsen van elke op een aparte regel.

3 Double-ruimte na de titel. Details over de deelnemers moeten verschijnen naast. Om dit onderdeel te formatteren, vet en / of profiteren van het woord, 'Deelnemers'. Enkele of dubbele ruimte achter het woord, zodat ieders naam en titel display onder. Dubbele ruimte aan het einde van de sectie.

4 Vet en / of kapitaliseren elk agendapunt de hele minuten. Gebruik Romeinse cijfers om elk item nummer of volgen dezelfde nummering formaat als uw agenda. Double-ruimte na elk agendapunt en de inhoud ervan.

5 Onder meer een pagina header voor elke pagina, behalve de eerste pagina. Onder meer de vergadering doel, datum en paginanummer en leg elk op een aparte regel. Links uitlijnen de pagina header en double-spatie na het paginanummer.

6 Ga naar het einde van het proces-verbaal en dubbel-ruimte twee keer na het sluiten. Plaats een handtekening lijn en rechts-uitlijnen. Voeg de naam en de titel direct onder het secretariaat.

7 Double-space twee keer achter de naam en de titel van de secretaris. Voeg een handtekening lijn en links uitlijnen. Voeg de naam en de titel direct onder de voorzitter is.

8 Geef je mening over het proces-verbaal voor consistentie. Gebruik een schreefloos lettertype, zoals Times New Roman en een leesbare lettergrootte, zoals 12 punten, overal.