Hoe het opzetten van twee monitoren op een Laptop

Hoe het opzetten van twee monitoren op een Laptop


Als u uw laptop veel gebruiken, soms een monitor kan niet genoeg zijn. De oplossing voor dit probleem is om een ​​extra monitor toe. Door dit te doen, zult u in staat om uw favoriete dvd-films te kijken, maken PowerPoint-presentaties en alles wat je wilt op een veel groter scherm te doen. De standaard monitor op een laptop kan heel klein zijn, dus het toevoegen van een extra zal men de grootte en resolutie van wat je bekijkt vermenigvuldigen. Aansluiten van een extra monitor kost weinig tijd en heeft geen professionele expertise vereisen.

instructies

Hoe het opzetten van twee monitoren op een Laptop

1 Zorg ervoor dat uw tweede monitor is compatibel met uw laptop. Als uw monitor is ouder en is niet een flatscreen, zal het waarschijnlijk onverenigbaar met uw laptop.

2 Kijk op de zijkant van uw laptop voor de monitor-ingang. Er wordt een beeld dat eruit ziet als een monitor naast het. Neem de uitgang van uw monitor en sluit hem aan op de ingang op de laptop. Zorg ervoor dat het is afgestemd op de pinnen te passen. Zo niet, kan de binnenkant van de krik beschadigen.

3 Stel de helderheid en het contrast door te drukken op de knoppen aan de onderkant van de monitor. Druk op de "auto aan te passen" knop om terug te gaan naar de standaardinstellingen.

4 Beweeg uw muis rond of typen op het toetsenbord. Wat je nu doen op uw laptop monitor is ook zichtbaar op de secundaire monitor.