Hoe te installeren IBM Thinkpad T40 RAM

Hoe te installeren IBM Thinkpad T40 RAM


Tot 2005, IBM vervaardigd en produceerde de ThinkPad-lijn van laptops (nu gemaakt door Lenovo, een Chinees bedrijf). IBM vrijgegeven van de T-40 in 2003 als een high-end model voor zakelijke professionals. Reviewers op CNET gaf het een 'Editor's Choice' Award, prees het als een "zakelijke reiziger's dream" voor zijn dunne constructie, high-speed processor en een batterij die lang meegaat. Standaard functies die een Intel Pentium M 1,6 GHz processor, 14,1-inch scherm en 512 MB DDR SDRAM-geheugen, waarmee gebruikers kunnen upgraden naar 2GB.

instructies

Memory toe te voegen aan het Slot op de T-40 Base

1 Verwijder alle bronnen van de macht van uw T-40 laptop door de stekker uit het stopcontact en de batterij te verwijderen. Koppel de batterij door het draaien van de laptop naar de basis en uitschuiven van de batterij releases zoals u het verwijderen.

2 Verwijder het kapje. Draai de laptop over en gebruik maken van de Phillips-schroevendraaier om de schroef het kapje op zijn plaats te verwijderen. Verwijder het geheugen deksel.

3 Haal het geheugen is geïnstalleerd. Twee grendels houden het geheugen op zijn plaats. Schuif ze uit, zodat de herinnering opduikt in een hoek van 30 graden. Vervolgens greep het geheugen tussen duim en wijsvinger en schuif het uit.

4 Voeg een nieuwe herinnering aan deze locatie. Schuif de nieuwe RAM in een hoek van 30 graden tot de back-end vastklikt en druk naar beneden om te vergrendelen. Als je het goed hebt geïnstalleerd, zal het niet bewegen.

5 Plaats het kapje met behulp van de Phillips-head om opnieuw te schroef in het geheugen schroef.

Memory toe te voegen aan de Slot onder het toetsenbord

6 Koppel het netsnoer en verwijder de batterij. Sluit het beeldscherm dicht en zet de laptop over.

7 Verwijder de vier schroeven waarmee het toetsenbord op zijn plaats met behulp van een kruiskopschroevendraaier (zie referentie 2 voor de exacte locatie van deze schroeven). Flip de laptop terug over en open het beeldscherm.

8 Verwijder het toetsenbord. Steek de platte schroevendraaier onder de voorkant van het toetsenbord (door de "Space" knop). Wrikken het toetsenbord omhoog om de kabel aansluiten van het toetsenbord op het moederbord te onthullen. Pak de kabel stevig tussen je wijsvinger en duim, waar hij hecht aan het moederbord en trek hem omhoog en weg. Zet het toetsenbord opzij.

9 Haal het geheugen is geïnstalleerd. Twee grendels houden het geheugen op zijn plaats. Schuif ze uit, zodat de herinnering opduikt in een hoek van 30 graden. Vervolgens greep het geheugen tussen duim en wijsvinger en schuif het uit.

10 Voeg een nieuwe herinnering aan deze locatie. Schuif de nieuwe RAM in een hoek van 30 graden tot de back-end vastklikt. Druk naar beneden om te vergrendelen. Als je het goed hebt geïnstalleerd, zal het niet bewegen.

Hints

  • Voor het beste resultaat, gebruik PC2700 (DDR-333) 200-Pin SODIMM RAM.