Hoe het versnellen van de verversingsfrequentie in Internet Explorer

Hoe het versnellen van de verversingsfrequentie in Internet Explorer


Refresh rate verwijst naar hoe lang het duurt om een ​​webpagina te laden zodra u de refresh-functie hit op uw browser. Met Internet Explorer, de refresh-functie is de toets met twee pijlen gelegen naast de adresbalk. De refresh rate kan worden beïnvloed door zaken als snelheid van uw verbinding en de hardware en software op uw computer. Er zijn manieren om de snelheid van de verversingsfrequentie in Internet Explorer.

instructies

1 Verwijder uw webpagina geschiedenis. Hoewel het neemt veel ruimte, wordt de geschiedenis automatisch bewaard door Explorer. Verwijderen door naar Extra en vervolgens "Internet-opties." Onder "Browsing History", selecteer "Instellingen" en vervolgens op "Geschiedenis wissen."

2 Schakel de afbeeldingen die op de pagina's die u bekijkt verschijnen. Deze afbeeldingen kunnen een aanzienlijke hoeveelheid tijd om te downloaden. Om afbeeldingen uit te schakelen, gaat u naar Tool en "Internet-opties." Klik op het tabblad 'Geavanceerd' en verwijder de vinkjes naast de volgende: Speel animaties op webpagina's, Play geluiden in webpagina's, Video's afspelen op webpagina's en foto's Show. Klik op 'Toepassen'.

3 Verhoog de bestanden Explorer cache om de hoeveelheid tijd die het duurt om een ​​pagina te openen te verminderen. Ga naar Extra en "Internet-opties." Kies "Browsing History" en klik op 'Instellingen'. Klik op "Automatisch" onder het "Controleren op nieuwere versies van pagina's" lijst. Verhoog de schijfruimte te gebruiken tot ten minste 250. Klik op "OK."

4 Open uw virus software en uitvoeren van een virusscan op uw gehele computer. Virussen kunnen vertragen Internet Explorer's refresh rate.