Hoe maak je een continue stroom PDF Create

Hoe maak je een continue stroom PDF Create


Portable Document Format bestanden worden vaak gevonden op webpagina's, vanwege hun brede leesbaarheid. Ongeacht de bron programma waarmee het bestand is gemaakt, kan iedereen met een PDF-leesprogramma openen en het bestand. Wanneer PDF-bestanden worden gebruikt door verschillende individuen aan een project, kan de noodzaak ontstaan ​​om verschillende PDF combineren in één document. U kunt een continue stroom PDF te maken, met de juiste software, door het volgen van een paar stappen.

instructies

Gebruik een commerciële PDF Writing Program

1 Installeer en start een commerciële PDF schriftelijk programma, zoals Adobe Acrobat Pro. De Adobe Acrobat-programma's, waaronder Standard, Pro en Pro Extended, zijn enigszins duur. Omdat ze beginnen op ongeveer $ 450, probeer dan een gratis proefversie van Acrobat Pro vanaf de website van Adobe Systems voor aankoop. Ongeacht het programma dat u kiest, er zeker van dat een functie waarmee u PDF-bestanden te combineren is.

2 Klik eenmaal op de "PDF Create" knop en selecteer de optie "From Multiple Files". Een aparte "Combineren Files" dialoog venster wordt geopend. Klik eenmaal op de "Add Files" knop. Dit zal een apart venster dat u zal toestaan ​​om de bestanden die u wilt opnemen in de continue stroom PDF-document wilt opnemen te starten.

3 Gebruik de "Look in" menu om de map waarin de PDF-bestanden worden opgeslagen. Selecteer de PDF-bestanden door één keer te klikken op elke bestandsnaam, terwijl de (Ctrl) toets "Control" ingedrukt houdt. Klik één keer op de knop 'Add files ". Herhaal deze stap voor elke map die een bestand dat u wilt opnemen in de continue stroom PDF op te nemen bevat. De lijst van geselecteerde bestanden verschijnt in het venster "Bestanden combineren".

4 Klik één keer op de knop "Next" op het venster "Bestanden combineren". Selecteer "Bestanden samenvoegen in één PDF" om de afzonderlijke bestanden te combineren in een continue stroom PDF-document. Merk op dat de afzonderlijke bestanden kunnen worden verplaatst door te wijzen op de bestandsnamen en gebruik te maken van de "Move Up" en "Move Down" knoppen. Klik eenmaal op de "Create" knop.

5 Klik één keer op de knop 'Opslaan' om de samenvoeging van de afzonderlijke bestanden te voltooien in een continue PDF. Gebruik de "Save in" menu om een ​​map waarin u het gecombineerde bestand opslaan. Typ een naam in het "File" veld en klik eenmaal op de knop "Opslaan" om het proces te voltooien.

Gebruik een gratis PDF Writing Program

6 Installeer een gratis PDF schriftelijk programma, zoals PDFill. PDFill heeft een functie, vergelijkbaar met Adobe Acrobat Pro, die het mogelijk maakt om meerdere bestanden te combineren. Net als bij de commerciële producten, er zeker van dat alle gratis programma dat u selecteert deze functie heeft.

7 Start de PDFill PDF Editor programma. Selecteer de "Open nieuwe PDF Project" optie in het menu "Bestand". Deze actie zal een "Open" dialoogvenster te lanceren. Gebruik de "Look in" menu om een ​​map waarin een van de PDF-bestanden die u wilt opnemen in de continue stroom PDF op te nemen zich bevindt. Klik één keer op de bestandsnaam en een keer op de knop "Open".

8 Selecteer de "PDF Tools" optie in het menu 'Extra'. Dit zal een apart venster 'Extra' te lanceren. Selecteer de optie "Merge PDF-bestanden", die een apart venster waarmee u afzonderlijke bestanden te gebruiken in de continue PDF te selecteren wordt geopend.

9 Klik eenmaal op de "Voeg een PDF-bestand" knop op het venster "Add PDF Files". Gebruik de "Look in" drop-down menu om de map waarin het PDF-bestanden worden opgeslagen te lokaliseren. Selecteer de PDF-bestanden door één keer te klikken op elke bestandsnaam, terwijl de (Ctrl) toets "Control" ingedrukt houdt. Klik één keer op de knop "Open". Herhaal deze stap voor elke map die een bestand dat u wilt opnemen in de continue stroom PDF op te nemen bevat. De lijst van geselecteerde bestanden verschijnt in het venster "PDF-bestanden samen te voegen".

10 Klik eenmaal op de "Save As" knop om de samenvoeging van de afzonderlijke bestanden te voltooien in een continue PDF. Gebruik de "Save in" menu om een ​​map waarin u het gecombineerde bestand opslaan. Typ een naam in het "File" veld en klik eenmaal op de knop "Opslaan" om het proces te voltooien.