Hoe een geanimeerde GIF toevoegen in PowerPoint 2007

Hoe een geanimeerde GIF toevoegen in PowerPoint 2007


Het houden van de aandacht van uw publiek tijdens een presentatie is soms een moeizame strijd. Een manier om verlevendigen een Microsoft PowerPoint-presentatie is om een ​​filmclip in de vorm van een geanimeerde GIF toe te voegen (Graphics Interchange Format). Animaties kunnen een vleugje pit toe te voegen aan een anders saaie presentatie, en helpen om ingewikkelde informatie uit te leggen in een gedenkwaardige manier. Voeg een geanimeerde GIF naar een PowerPoint 2007-presentatie met "Media Clips" tool van de software.

instructies

1 Lancering Microsoft PowerPoint 2007 op de computer.

2 Klik op de "Office" knop en selecteer "Open" om een ​​bestaande presentatie of "Nieuw" te openen om een ​​nieuwe presentatie te maken.

3 Klik op de dia waarop u de geanimeerde GIF toe te voegen.

4 Klik op de pijl onder "Movie" in de "Media Clips" groep op het tabblad van het programma "Insert".

5 Klik op "Movie Uit bestand" naar een geanimeerde GIF opgeslagen op de computer toe te voegen. Zoek de map die de geanimeerde GIF bevat en dubbelklik op het bestand om het toe te voegen aan de presentatie dia. Of klik op "Movie Van Clip Organizer" naar een vooraf geïnstalleerde geanimeerde GIF's toe te voegen. Blader door de beschikbare clips in de "Clip Art" taakvenster en klik op de clip toe te voegen aan de dia.

Hints

  • Om een ​​vooraf geïnstalleerde geanimeerde GIF bekijken voordat u toe te voegen aan de presentatie, de muisaanwijzer de miniatuurafbeelding van de clip over in de "resultaten" van het "Clip Art" taakvenster. Klik op de pijl die verschijnt als u de clip rollover, en klik vervolgens op "Preview / Eigenschappen."