Hoe kan ik muziek uploaden naar een LiveJournal bericht

Hoe kan ik muziek uploaden naar een LiveJournal bericht


LiveJournal is een social media website en blogging platform waar u uw eigen tijdschrift kan maken. U kunt andere gebruikers toevoegen als vrienden op de site en lezen hun updates en gedeelde content op een "vriendenlijst." Je vrienden kunnen ook uw gedeelde inhoud op hun vriendenlijst. U kunt foto's direct uploaden naar de servers LiveJournal, maar als je wilt om muziek te uploaden naar uw LiveJournal posten, moet u eerst organiseren ze op een derde partij file-hosting service.

instructies

1 Upload uw muziekbestand op een derdenbestand gastheer, zoals Megaupload.com of RapidShare.com. Klik op de "Upload" knop op de homepage van een van beide website en volg de eenvoudige instructies op het scherm om de muziek bestand te uploaden van uw harde schijf en op de server.

2 Kopieer de embed code van de site genereert naar uw klembord. U kunt een keuze van de code snippets uit te kiezen hebben; selecteert u de code snippet die wordt aangeduid met "insluiten." Dit is de code die, wanneer geplaatst op uw LiveJournal, laat bezoekers van uw site om het bestand direct uit de post te downloaden. Klik ergens in de code, klik met de rechtermuisknop op dezelfde plaats, en selecteer "Alles selecteren" in het pop-up menu dat verschijnt om het hele fragment van de code te markeren. Dan, met de rechtermuisknop op de gemarkeerde code in en selecteer "Kopiëren" in het pop-up menu. Dit kopieert alle code naar het klembord van uw computer.

3 Meld u aan bij uw LiveJournal account en klik op de link "Post" in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit opent een nieuwe post vorm.

4 Typ de inhoud van uw LiveJournal post, met inbegrip van het onderwerp en het lichaam van de post. U kunt het muziekbestand dat u uploadt te beschrijven.

5 Klik op het tabblad "HTML" boven het bericht vorm te schakelen naar HTML-weergave.

6 Klik op de plaats in de inhoud van het bericht waar u wilt uw muziek bestand te uploaden, klik met de rechtermuisknop op dezelfde plaats, en selecteer "Plakken" in het pop-up menu dat verschijnt. Dit plakt de code van uw file hosting service in uw bericht.

7 Klik op het tabblad "Rich Text" aan de bovenkant van het scherm en naar wens aanpassen van de post, met inbegrip van het formatteren van de embedded link naar uw image-bestand, met behulp van de opmaak knoppen in een rij aan de bovenkant van de post formulier. Selecteer een gebruiker pic van uw LiveJournal gebruiker pic drop-down menu aan de onderkant van de post, indien gewenst.

8 Klik op de "Post to [yourLiveJournalname]" knop aan de onderkant van de post op de post naar uw LiveJournal te publiceren.

9 Klik op de link "View Entry" in de volgende pagina en controleer of je post eruit ziet zoals u dat wilt. Test de ingesloten koppeling om ervoor te zorgen dat u correct uw geüploade bestand heeft ingesloten.

Hints

  • U kunt ook gebruik maken van een geïntegreerde muziekspeler, zoals degene die FLAMPlayer.com aanbiedingen, om muziek te uploaden naar je berichten, maar als gevolg van eigen code LiveJournal, kan je bericht niet live-muziek te streamen of Flash spelers correct weer. Als u een van deze diensten te gebruiken, een voorbeeld van uw post, voordat levend te publiceren op je dagboek om ervoor te zorgen dat het toont de manier waarop u dat wilt.
  • Upload alleen muziek die je hebt om de rechten of toestemming om te uploaden. LiveJournal kunt uw account op te schorten als je muziek te delen op je dagboek waarvoor u niet over de rechten om te delen.