Hoe maak je een Seagate Free Agent Drive Recover

Hoe maak je een Seagate Free Agent Drive Recover


Herstellen van gegevens van een mislukte Seagate Free Agent Drive vereist vaak gespecialiseerde software of professionele data recovery-diensten. Het proces omvat de installatie van de software en waardoor het voor het scannen van bestanden die kunnen worden hersteld. Als de drive niet door de software wordt gedetecteerd zal het onmogelijk zijn om het even welke data recovery doen zonder de hulp van een professionele lab dat de aandrijving uit elkaar te nemen en de bestanden handmatig te herstellen. Lab herstel is typisch een duur proces, maar het is betrouwbaar en aanbevolen als een eerste stap naar bestanden die kritieke of gevoelige aard zijn.

instructies

OnTrack Gemakkelijke Recovery Professional

1 Een kopie van OnTrack Makkelijk Recovery Professional en installeer het op de computer (zie "Bronnen").

2 Start de software en het scannen van externe schijven op de USB-poort. Selecteer de Free Agent station dat is het ervaren van het verlies van gegevens.

3 Scan de Free Agent schijf met behulp van Advanced Recovery.

4 Klik op het selectievakje naast elk bestand dat moet worden hersteld en klik op 'Volgende'.

5 Sla de herstelde bestanden op een aparte schijf, zoals een extra externe USB harde schijf of grote interne drive die voldoende capaciteit om alle gegevens te houden heeft.

Seagate DiscWizard

6 Download de Seagate DiscWizard software (zie "Bronnen").

7 Bevestig een tweede Free Agent schijf of andere externe drive op de computer op te treden als een opslaglocatie voor de herstelde gegevens. De tweede schijf moet dezelfde (of hoger) hoedanigheid van de mislukte Free Agent station.

8 Voer de Seagate DiscWizard software en kies de optie om per sector te kopiëren van de mislukte Free Agent rijden naar de opslag drive. Deze methode zal proberen om elke bit van de gegevens op de schijf te kopiëren en zal instrumenten zoals Disk Error controleren of data recovery software om effectief op de nieuwe schijf zijn.

Seagate File Recovery for Windows

9 Download en installeer de Seagate File Recovery for Windows-software (zie "Bronnen").

10 Registreer de software of uit te voeren in de Demo-modus om het vermogen van de software om gegevens te herstellen bepalen. Merk op dat de demo-modus werkelijke recovery van de gegevens niet mogelijk, maar geeft een lijst met bestanden die kunnen worden hersteld zijn weer te geven. Effectieve inschrijving zal voorafgaand aan de data recovery-operatie vereist.

11 Klik op de Free Agent station in de lijst van erkende stations en klik op de knop "Scannen" om de scan dialoog beginnen.

12 Klik op de knop 'Bekende Bestandstypen "om bepaalde bestandstypen te scannen voor of laat de software om te scannen voor alle bestandstypen te kiezen.

13 Registreer de software voor data recovery uit te voeren door te klikken op Help en Register. Recover bestanden naar een afzonderlijke aandrijving door te kiezen voor de gewenste bestanden of alle bestanden en te klikken op 'Volgende'.

14 Bewaar scan informatie door te klikken op de "Drive" en "Save Scan Informatie." Deze informatie kan worden opgeroepen op een later tijdstip aan het herstel voort te zetten.

Hints

  • Seagate DiscWizard software in staat zijn om de volledige partitie te kopiëren naar een andere aandrijving Seagate in sommige gevallen, wanneer data recovery software het station niet herkent. Seagate SeaTools kan een breed scala van niet-destructieve tests uit te voeren om de aard van het probleem met een Free Agent aandrijving te bepalen. Seagate Free Agent harde schijven meestal dragen een garantie van vijf jaar, die de gebruiker naar een vervanging of reparatie van de aandrijving kan het recht, maar de garantie dekt niet het verlies van gegevens of data recovery services.
  • Seagate Free Agent drives die van belang zijn, kritisch, of tijd-gevoelige bestanden bevatten, moet onmiddellijk worden verzonden naar een data recovery lab zoals de Seagate i365 lab of het dichtstbijzijnde Ontrack Data Recovery lab voor het verwerken van data recovery professionals. Elke poging om de gegevens van deze stations bij de in dit artikel genoemde methoden te herstellen kan de kans op herstel in een lab te verminderen.