Hoe te ARES P2P gebruiken

Ares is een gratis open-source P2P-programma. P2P staat voor "peer to peer," en het verwijst naar file-sharing programma's. Ares kunt u bestanden downloaden, zoals films, muziek en programma's van andere gebruikers die zijn aangesloten op het Ares-netwerk. U kunt gebruik maken van het zoekvak in ARES om te zoeken naar specifieke namen en typen bestanden die zich bevinden op de computers van andere gebruikers, en ze vervolgens direct te downloaden.

instructies

1 Klik op de download link naar ARES op uw computer (zie bronnen) downloaden. Dubbelklik op de download link om het te installeren.

2 Klik op "Start" in Windows en selecteer de ARES programma. Selecteer het tabblad 'Library "om de bestanden die u hebt gedownload bekijken.

3 Selecteer het tabblad 'Zoeken' om te zoeken naar bestanden te downloaden. Voer een zoekterm in het zoekvak en klik op "Nu zoeken" naar downloadbare items te vinden. Dubbelklik op een van deze om het te downloaden.

4 Selecteer het tabblad "Transfer" om de voortgang van uw downloads te controleren. Klik op "Chat" met andere gebruikers te praten.