Hoe Web adressen voor het internet Registreer

Hoe Web adressen voor het internet Registreer


Het webadres, ook wel bekend als de domeinnaam, is één van de belangrijkste aspecten van een website, zoals het meestal geeft de eerste indruk over uw bedrijf of product aan potentiële klanten. De naam die u kiest moet gemakkelijk te onthouden en te bepalen wat uw site over gaat. Als het mogelijk is de naam ook een sleutelwoord, of zinsdeel dat mensen gebruiken bij het zoeken naar de aard van de producten of diensten die u aanbiedt moeten omvatten.

instructies

1 Maak een lijst van gewenste namen. Uw eerste keuze voor uw nieuwe webadres kan al worden genomen, vooral als je een korte twee-woord naam zoals hebben gekozen "aerobicexercise.com." Door het toevoegen van een derde woord, heb je meer kans op een beschikbare domeinnaam te vinden. Het toevoegen van woorden als "nieuws" of "hub" om uw oorspronkelijke keuze te maken "aerobicexercisehub.com" of "aerobicexercisenews.com" een trefwoord-rijke naam die ook geeft een bezoeker een bevredigend idee van wat uw site over gaat.

2 Kies een domeinnaam registrar. Hoewel uw domeinnaam uiteindelijk met ICANN, de Internet Corporation zal worden geregistreerd voor Assigned Names and Numbers, heeft het bedrijf niet direct verwerken domeinregistraties. De registratie moet worden aangevuld met een registrar gecertificeerd door ICANN. Er zijn meer dan duizend ICANN-geaccrediteerde registrars op het moment van publicatie; degenen die op grote schaal worden gebruikt zijn onder andere Go Daddy, Namecheap en 1and1. Domeinregistratie kortingsbonnen kan vaak online te vinden, dus voordat u begint met het registratieproces controle om te zien of de door u gekozen registrar heeft enige korting aanbiedingen. Een snelle zoektocht via uw favoriete zoekmachine voor "Go Daddy coupons" of "NameCheap coupon codes" onthult meestal huidige codes die tijdens het afrekenen voor een korting kan worden toegepast.

3 Open een rekening bij de registrar. Voordat het registreren van uw nieuwe webadres, moet u zich aanmelden voor een account. De registratie proces zal enigszins variëren, afhankelijk van het bedrijf dat u kiest, maar meestal gaat om het kiezen van een gebruikersnaam, wachtwoord en het verstrekken van contactgegevens en een e-mailadres.

4 Zoek het zoekvak. Eenmaal op uw account ondertekend, ziet u een zoekvak dat u helpt om een ​​beschikbare naam te vinden. Werk uw lijst met gewenste namen tot je een een naam die beschikbaar is te vinden. Bij het invoeren van een naam die niet beschikbaar is, zal de registrar software beschikbare namen die vergelijkbaar zijn met uw oorspronkelijke keuze zijn terug te keren. Blader door de voorgestelde items als je werkt uw lijst totdat u een naam die u denkt dat is een geschikte match voor uw site.

5 Voeg uw gekozen naam aan uw winkelwagen. Volg de instructies van de registrar om de registratie te voltooien. U moet kiezen hoe lang u de naam te registreren - de minimale duur van één jaar. U wordt ook gevraagd of u "WhoisGuard" of "Privé-Domein Registratie." Als u deze optie selecteert, worden uw gegevens verborgen tijdens de zoekopdrachten gedaan om de Whois-database, dat is een compilatie van contactgegevens domein registrant.

6 Voer uw betalingsgegevens. Veel registrars accepteren PayPal als payment processor als je niet wilt dat een creditcard te gebruiken. Zodra uw betaling is goedgekeurd, zal u de eigenaar van het domein. Het kan enige tijd duren voordat het nieuwe domein te verschijnen onder de lijst domein in uw registrar accountdashboard, maar onder normale omstandigheden, het duurt minder dan een uur.

Hints

  • Als u wilt het domein nameservers te wijzigen, doorsturen, of over te dragen naar een andere registrar, kan dit worden uitgevoerd vanaf uw registrar dashboard. Dit zijn eenvoudige processen, maar in geval van twijfel contact op met uw registrar support desk.
  • Sommige registrars automatisch uw domeinnaam te vernieuwen, tenzij je ze anders vertellen. Controleer of uw domein op "automatische verlenging" via uw dashboard, en verander het naar "manual" als u niet zeker weet of je nodig hebt om het domein te vernieuwen na de eerste inschrijfperiode is up.