Wat Is Business Applications Software?

Wat Is Business Applications Software?


Een toepassing is een term die wordt gebruikt in de informatica om een ​​programma of een groep van programma's die een functie te definiëren. Software voor zakelijke toepassingen is een pakket (kan op maat worden gebouwd, maar verpakt als een enkele eenheid), die voert een zakelijke functie zoals de boekhouding of salarisadministratie.

Geschiedenis

Vroege software presteerde zeer smalle functies. Het was niet ongebruikelijk om een ​​programma laten een berekening over alle datarecords die vaak kaarten of banden waren, en dan dezelfde gegevens doorlopen ander programma een andere berekening uit te voeren. Dit is omdat computers zeer weinig geheugen en kon niet meerdere acties tegelijkertijd verwerken. groepsprogramma's van vandaag systemen in "Applications", dat een volledige zakelijke functie te beheren.

Functie

Application software kan een zakelijke transactie uit te voeren. Het moet informatie, opslaan van gegevens vast te leggen en te manipuleren dat de gegevens aan een behoefte te voldoen. De transactie een ingang, die een verzoek of een informatie die het proces starttrekkers kan hebben. De aanvraag dient een output, principe eveneens gegevens of een verzoek produceren. Een eenvoudig voorbeeld is een payroll applicatie. Een urenstaat levert input data gebruikt om te betalen van een persoon te berekenen. De output is een pay cheque.

overwegingen

Softwaretoepassingen kunnen stand-alone modules of een deel van een groter systeem, zoals een ERP, die meerdere toepassingen delen een set van data integreert. Stand-alone applicaties zijn over het algemeen gemakkelijker te implementeren en gebruiken, maar voeg moeite als je wilt informatie of rapport van een organisatie bestuurlijk oogpunt te delen omdat de gegevens moeten worden verzameld en omgezet in een enkel formaat.