Hoe afdrukken Webpagina's naar PDF

Wanneer u de informatie op een website op te slaan, vindt u het misschien handig om de webpagina als een portable document format, of PDF-bestand op te slaan. Dit wordt vaak gedaan door het afdrukken van de webpagina naar een PDF met behulp van een softwareprogramma dat zichzelf installeert als een printer subsysteem. Zodra u het programma hebt geïnstalleerd, kunt u deze uit de lijst met printers selecteren bij het afdrukken vanuit Internet Explorer of een andere webbrowser. Het programma zal een PDF van de informatie op de webpagina te maken.

instructies

1 Gebruik Adobe CreatePDF als u een oplossing wordt ondersteund door Adobe, de ontwikkelaar van het PDF-bestand wilt. Online aanmelden voor de gratis proefperiode, of de aanschaf van een maand- of jaarabonnement voor CreatePDF als je nodig hebt om meer dan vijf documenten als PDF-bestanden af ​​te drukken. Download en installeer de CreatePDF Desktop Printer van het CreatePDF website. Klik op "Print" in het menu printer van Internet Explorer om het dialoogvenster Print selecteert u CreatePDF als uw printer te openen en klik op de knop "Afdrukken". Geef een locatie aan de PDF op te slaan.

2 Download en installeer CutePDF Writer als u een gratis PDF-printer willen. Klik op "Print" in het menu Printer Internet Explorer en selecteer CutePDF als uw printer. Klik op "Print" om de webpagina af te drukken als PDF.

3 Kies PrimoPDF als je een gratis PDF-printer die ook biedt one-click en drag-and-drop PDF-conversie wilt. Download en installeer PrimoPDF en kies PrimoPDF uit het dialoogvenster Afdrukken in Internet Explorer naar een webpagina af te drukken als PDF.