Hoe kan ik een screensaver in PowerPoint Maak

Hoe kan ik een screensaver in PowerPoint Maak


Een screensaver is een afbeelding die wordt weergegeven op een monitor na een bepaalde tijd dat uw computer niet in gebruik is. Microsoft PowerPoint is een ideale plek om beeldovergangen te creëren voor een diavoorstelling. U kunt uw PowerPoint-dia's te gebruiken om een ​​screensaver te maken. Je hoeft niet om het bestand van de grond af te maken. U kunt beelden van een vakantie of andere gedenkwaardige gebeurtenis importeren in PowerPoint en vervolgens aanpassen hoe het verschijnt op uw scherm.

instructies

1 Klik op "File" en "Nieuw" op de werkbalk van PowerPoint.

2 Selecteer "Lege presentatie" van de "Nieuwe presentatie" taakvenster. Het taakvenster zal worden vervangen door de "Slide Layout" taakvenster. Selecteer de "Titel en 2 Content" miniatuur uit de sectie "Inhoud Lay-out" in het taakvenster.

3 Dubbelklik op de "Klik om titel toe te voegen" placeholder en typ een titel van uw keuze, zoals: ". Summer Vacation"

4 Ga naar de tweede tijdelijke aanduiding en klik op het icoontje "Afbeelding invoegen". Dubbelklik op een beeld in het "Afbeelding invoegen" dialoogvenster toe te voegen aan uw pagina. Ga dan naar de derde plaatsaanduiding en plaats een foto daar ook.

5 Selecteer "Insert" en "Duplicate Slide" op de werkbalk. Een exacte kopie van de eerste slede wordt toegevoegd.

6 Bewerk de titel op de tweede schuif door binnen de plaatsaanduiding te klikken en de tekst vervangen.

7 Selecteer het eerste beeld op de dia, drukt u op "Delete" en klik op het icoontje "Afbeelding invoegen" naar een ander beeld toe te voegen aan het gebied. Vervang vervolgens de tweede afbeelding ook.

8 Klik op de "Slide Layout" taakvenster en selecteer "Slide Design" in het drop-down menu aan de bovenkant van het paneel. Breng vervolgens een sjabloon die u wilt gebruiken uit de selectie.

9 Klik op "View" en "Slideshow" in de werkbalk om uw werk te bekijken. Selecteer vervolgens "File" en "Save" uit de werkbalk om uw werk op te slaan. Noem het bestand en accepteer de PowerPoint-versie wanneer u klikt op 'Opslaan'.

10 Re-sla het bestand als een beeld door te kiezen voor "File" en "Save As" op de werkbalk. Klik op het icoon "Desktop" in de "Opslaan als" dialoogvenster te gaan naar het.

11 Selecteer het pictogram "Nieuwe map", de naam van de map "picture" en klik op "OK." Uw computer zal deze map gebruiken voor de screensaver. Dubbelklik op de map "PICTURE" en verander "Opslaan als type" naar "GIF Graphics Interchange Format (* .gif)." noem dan het bestand en klik op 'Opslaan'.

12 Druk op de "Elke Slide" knop in de Microsoft Office PowerPoint pop-up aan elke dia te exporteren in uw presentatie. Druk vervolgens op "OK" en sluit het bestand.

13 Ga naar uw bureaublad en klik met de rechtermuisknop op het op een leeg gebied. Selecteer "Eigenschappen" uit het pop-up lijst. De "Eigenschappen voor beeldscherm" dialoogvenster zal openen.

14 Selecteer het tabblad "Screen Saver". Kies dan voor "My Pictures Slideshow" van de "Screen saver" drop-down lijst. Klik op de knop 'Instellingen' en voeg een vinkje bij "Stretch kleine foto's" en "Gebruik overgangseffecten tussen de foto's." Klik op "OK" twee keer om de dialoogvensters te sluiten. Uw PowerPoint slideshow zal worden toegepast.