Wat is een IP Monitoring System?

Wat is een IP Monitoring System?


IP controle is een belangrijk onderdeel van een goed georganiseerd netwerk. Netwerken moet idealiter gebruik van geavanceerde monitoring tools te maken voor het analyseren van het netwerkverkeer. Deze analyse zal helpen de systeembeheerder optimaliseren van het netwerk en het oplossen van problemen met het systeem knelpunten.

Reden voor IP Monitoring

De reden dat IP-monitoring is een goed idee is, omdat veel verkeer door één IP veroorzaakt kunnen knelpunten in het netwerk en het netwerk files te creëren. Consequent bewaking van alle IP-adressen binnen een netwerk systeem kan helpen isoleren van potentiële bronnen van het netwerk jamming problemen.

Definitie

Een IP-monitoring systeem is een hardware-apparaat of een stukje software dat een beheerder gebruikt om IP-adressen te controleren binnen een bepaald netwerk systeem. Het systeem biedt ook packet sniffing, bandbreedte, het gebruik en de beschikbaarheid monitoring.

voordelen

Het voordeel van IP controle is dat je het gebruik van high-traffic kan vangen voordat het een probleem wordt. Als een bepaalde IP is het gebruik van te veel Internet of bandbreedte van het netwerk gedurende een lange tijd, kunt u actie ondernemen om deze overmatig te lossen door het beperken van de toegang tot netwerkbronnen en internet voor die specifieke IP of gebruiker. Dit zal de netwerkbandbreedte vrij voor nodig en het reguliere verkeer en gebruik te houden.