How To Fix Internet Explorer Registry Instellingen Na een virusaanval

How To Fix Internet Explorer Registry Instellingen Na een virusaanval


De Internet Explorer-browser is een standaard Windows-product dat wordt geleverd met alle exemplaren van het Windows-besturingssysteem. Net als alle andere Windows-standaard producten, het maakt gebruik van een actieve register om het draaiende te houden. Maar als dit register is beschadigd door een virus, kan Internet Explorer onverwachts werken en je zal aanhoudende crashen ervaren. Echter, er is een tool die u kunt gebruiken om een ​​register fout te herstellen.

instructies

1 Zich te ontdoen van het virus dat de fout heeft veroorzaakt met behulp van antivirussoftware. Als u niet beschikt over een betaalde abonnementsdienst, zoals McAfee of Norton, kunt u een gratis programma, zoals AVG Free of Avast downloaden.

2 Download een register cleaner. Er zijn verschillende rassen die je kunt kopen, maar een goed gratis alternatief (gericht op alleen Internet Explorer) is fixie. Zoek een download link voor dit programma in de bronnen hieronder.

3 Start het programma en klik op de knop "Run". Alle huidige register bestanden worden verwijderd, en nieuwe zal worden geïnstalleerd.

4 Lanceer Internet Explorer. Hoewel uw bookmarks, cache en cookies zal worden gegaan, moet het terug naar perfecte staat.

Hints

  • Als het register bederft snel weer nadat u het te repareren, heb je een bijzonder hardnekkig virus en de noodzaak om Windows opnieuw te installeren om zich te ontdoen van te krijgen.