Hoe te branden van een ISO-image op een USB

Hoe te branden van een ISO-image op een USB


Om een ​​ISO-image op een USB flash drive te branden, moet u aan een derde partij software-programma te gebruiken. Een algemeen beschikbare programma genaamd UNetbootin kan gratis gedownload worden voor dit doel. Dit proces zal je nodig hebt om te bepalen wat voor soort ISO image bestand te branden op de USB flash drive.

instructies

1 Klik op de "Resource" link van het UNetbootin website en sla het bestand op uw bureaublad (zie bronnen). Dubbelklik op het bestand om het programma te installeren op uw systeem.

2 Plaats uw USB-stick in een USB-poort van uw computer.

3 Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad voor het UNetbootin programma. Kies de optie 'Diskimage "en selecteer" ISO "uit het drop down. Klik op de knop "..." en blader naar de locatie van het beeldbestand dat u wilt branden.

4 Selecteer "USB Drive" in het menu "Type" en selecteer vervolgens de stationsletter voor de USB-stick uit het menu "Drive".

5 Klik op de knop "OK" om het image-bestand branden op de USB flash drive. Klik op de "Exit" knop om de UNetbootin software te sluiten om het proces te voltooien.

6 Neem de USB flash drive en start in het beeld van een andere computer. Als alternatief kunt u de USB flash drive in uw machine te verlaten en herstart de computer.

Hints

  • Alle gegevens moeten worden geschrapt uit de USB flash drive voor het branden van het ISO image-bestand.
  • De ultraso programma kan ook gebruikt worden om een ​​ISO-image branden op een USB flash drive.
  • De Windows 7 USB / DVD Download Tool is in staat om een ​​Windows 7 ISO-bestand naar een USB flash drive.