Hoe maak je een Primary Domain Controller Degraderen

Een primaire domeincontroller (PDC) is een server op een Windows-netwerk dat de belangrijkste Active Directory boom gastheren. Active Directory is de Windows-netwerken onderdeel dat al het beleid, de gebruikers en beveiligingsinstellingen voor het domein host. Als u wilt uw PDC te vervangen, je degraderen en verwijderen van Active Directory. Van daaruit kunt u de oude PDC computer te gebruiken als een back-upbestand server of client-pc op het netwerk.

instructies

1 Meld u aan bij de machine als de beheerder. Alleen een netwerkbeheerder kan een primaire domeincontroller degraderen. Klik op de Windows Start knop en selecteer "Run." Enter "dcpromo" in het tekstvak en druk op de "OK" knop. Klik op de "Next" knop op het openingsscherm.

2 Vink het vakje "Verwijder Active Directory" en druk op de "Next" knop. Voer het lokale beheerderswachtwoord dat zal worden gebruikt zodra de machine wordt gedegradeerd. Dit kan het huidige wachtwoord of een nieuwe. Klik op de knop "Volgende".

3 Klik op de "Next" knop aan het overzichtsscherm. Na deze knop wordt geklikt, de machine verwijdert Active Directory van de PDC en wordt gedegradeerd.

4 Klik op de "Finish" knop aan het laatste scherm. De PDC wordt u gevraagd om de machine opnieuw op te starten. Klik op de "Restart" knop om de computer opnieuw op te starten. De PDC is gedegradeerd.