Hoe maak je een eigen tempo PowerPoint 2010-presentatie met animaties en vertellingen Bereid

Hoe maak je een eigen tempo PowerPoint 2010-presentatie met animaties en vertellingen Bereid


De stappen om een ​​eigen tempo presentatie te betrekken planning. U kunt leren hoe te bereiden en uw verhaal op te nemen voor uw dia's; selecteren en animaties toe te passen en te bepalen hoe de kijker interactie met de eigen tempo presentatie. Vervolgens bepalen de volgorde van de dia's en welke actie zal de kijker uit te voeren om elke dia vooruit. Je kon de automatische timing gebruiken. Voor een echte eigen tempo presentatie, zult u waarschijnlijk gebruik maken van handmatige timings of een combinatie van deze timings en optionele hyperlinks met een actie-knop om de dia vooruit wanneer de kijker klaar is.

instructies

De voorbereiding van uw dia's, animaties, Record toevoegen en toevoegen Narrations

1 Hoe maak je een eigen tempo PowerPoint 2010-presentatie met animaties en vertellingen Bereid

grafieken toe te voegen aan belangstelling voor de kijker op te bouwen.

Openen en een presentatie-bestand, het creëren van afzonderlijke dia's die ervoor zorgt dat uw presentatie. Kies uw thema's en kleuren voor een visueel aantrekkelijke ontwerp lay-out. Typ de informatie over elke dia's en beelden, grafieken of andere elementen toe te voegen aan uw boodschap te presenteren. Sla uw presentatie bestand.

2 Selecteer een object op uw dia. Een object is een item op uw dia, zoals de leden / tekstregels met kogels, een afbeelding, een grafiek, of een ander voorwerp. Een object kan ook een element uit een ander programma, zoals een deel van of een hele Excel-werkblad, een tabel uit Word, of een videobestand. Koppelen of insluiten deze objecten als u ze gebruiken in uw presentatie.

3 Selecteer een afzonderlijk item of een groep items. De snelste manier om te selecteren is om de muis te gebruiken om ofwel klikt u op het individuele onderdeel. Of als je een groep, selecteert u net buiten de punten op de groep placeholder. Op het tabblad "Animaties" op het lint Bar gelegen in de groep "Animaties" kunt u kiezen en kies optie gevolgen voor uw objecten. Gebruik de "Animation toevoegen" in het "Advanced Animaties" groep voor het aanbrengen van meerdere lagen van effecten, zoals de manier waarop de objecten in of uit de dia wanneer bekeken.

4 Gebruik de "Timing" instellingen voor het instellen van de duur - de duur van een effect zal geven, of hoe lang van een vertraging tussen een effect en een tweede effect. In PowerPoint 2010, kunt u uw effecten te zien zoals ze worden toegepast.

5 Bedenk hoe je viewer voorschotten de dia's in uw presentatie. Het creëren van een "Actie" knop op uw dia zal het gemakkelijk te maken. De kijker zal een afbeelding die uw kijker om de dia's te navigeren in de presentatie kan helpen te zien.

Als u een actie-knop op elke dia van uw presentatie zal zetten, opent de Slide Master en steek op de actieknop op de dia Master. U kunt ook kopiëren en plakken op de actieknop als u wilt dat de knop op verschillende locaties op een aantal dia's. Klik op "Insert" op het lint Bar.

6 Vanuit de "Illustratie groepen", kies "Shapes". Van Actieknoppen, kiest u de juiste vorm. Beweeg met uw muis naar de locatie op de dia (of Slide Master) en sleep de muis om de grootte en vorm te tekenen. In de "Actie-instellingen" dialoogvenster, klikt u op het tabblad 'Mouse Klik op "en selecteer" Hyperlink naar "en selecteer" Next Slide ". Klik op de knop "OK" om het dialoogvenster te sluiten.

7 Begin vertelling. Voordat het opnemen van uw gesproken tekst voor uw dia's, in gedachten houden dat als je het verhaal insluiten wordt het een deel van de presentatie bestand en kan de grootte van het bestand te verhogen. Het goede nieuws in PowerPoint 2010 is er minder beperking van ingebedde bestanden maten dan in vorige versies.

8 De hoogte zijn voordat het opnemen van uw verhaal wat je wilt zeggen. Selecteer welke schuif de vertelling begint bij. Uw verhaal zal voorrang boven andere audiobestanden. Als je muziek of andere geluiden te spelen aan het begin van de presentatie en je begint je verhaal op de eerste dia, zal het spelen in plaats van uw andere geluidsbestanden. Zorg ervoor dat u instructie in het verhaal omvatten. Doe dit als u een hyperlink met een Actieknop of een opleiding op te nemen om uw viewer te klikken op de muis of druk op een toets op het toetsenbord om een ​​dia vooruit als u klaar bent. Het kan zo simpel zijn als het beëindigen van de vertelling voor die dia met "Druk op de Page Down toets op het toetsenbord om naar de volgende dia" zijn.

9 Start van de PowerPoint "Normal View". Selecteer de dia die u wilt het verhaal te beginnen. Vanuit de Ribbon Bar, klikt u op het tabblad "Slide Show". Vanuit de Setup Group, klikt u op "Record vertelling".

Wanneer de "Record Verhaal" dialoogvenster verschijnt, klikt u op "Set Microphone Level". Klik op "OK" om de opname te starten en verankeren de vertelling u opneemt dus het zal een deel van de presentatie bestand. Als u liever het verhaal te koppelen, klik op de muis in het vakje voor "Link Narration", en ga naar de map locatie waar u het verhaal zal redden.

10 Na het voltooien van het verhaal voor de huidige dia, klik op de muis om naar de volgende dia en voortzetting van de vertelling voor die dia. Herhaal dit proces totdat u het verhaal voor de presentatie hebt voltooid. Als er extra dia's, klikt u op het einde van de diavoorstelling. Wanneer het zwart scherm die het einde van de presentatie verschijnt, klikt u nog een keer om af te sluiten en terug te keren naar "Normal View". Als je het verhaal opgenomen, zal PowerPoint nu vragen om het verhaal op te slaan, met of zonder timings. Het is een goed idee om deze timings in het geval u wilt de presentatie die niet in eigen tempo lopen te houden.

11 Beslissen hoe de presentatie te bevorderen. Om uw presentatie eigen tempo, moet u bepalen of u gewoon zal bieden instructie aan een kijker aan een dia te bevorderen door het gebruik van het toetsenbord, de muis of als u een hyperlink met een actie-knop op de dia zal creëren om de dia te gaan naar de volgende dia u wilt dat de kijker te zien. Het verstrekken van deze instructie om uw kijker als onderdeel van uw verhaal is nuttig. Gebruik aa visuele aanwijzing, zoals een afbeelding van een pijl die aangeeft "next". Je moet ook instrueren PowerPoint te vertrouwen op handmatige handelingen om de dia's te bevorderen.

12 Op het lint Bar, klikt u op het tabblad "Slide Show". Klik op "Setup Slide Show".

In het "Setup Show" dialoogvenster dat verschijnt, plaatst u een vinkje in de voorkant van een van de twee opties:

- "Bekeken door één individuele (raam)" en plaats een vinkje in de voorkant van de "Show Scroll bar" mogelijk te maken voor de weergave van een schuifbalk in het venster voor de kijker om de controle,

- Of: "Gebladerde bij een kiosk (volledig scherm) ', dat niet voorziet in de schuifbalk, zoals de presentatie in een volledig scherm wordt weergegeven en zal niet de gebruikelijke raam elementen.

In de sectie "Advance Slides 'van dit dialoogvenster, moet u" Handmatig "te selecteren. U kunt nu uw presentatie als een diavoorstelling bestand op te slaan door te kiezen voor "File", "Save As" en dan te kiezen voor "Slide Show" als het bestandstype.

Hints

  • Als u van plan over het gebruik van Actieknoppen, moet u het thema en kleuren die u voor uw presentatie eenvoudig te selecteren houden.
  • Insluiten uw verhaal als het niet gaat zeer lang zijn. Als het lang zal duren, overweeg dan het koppelen van de vertelling. Zorg ervoor dat de bestanden zijn opgenomen als u van plan over het gebruik van deze presentatie op een andere computer.
  • Houd rekening met de eisen van het bewerken of wijzigen van bestanden die zijn gekoppeld of ingesloten in uw presentatie.
  • In eerdere versies van PowerPoint "Pack and Go" werd gebruikt om een ​​presentatie bereiden draagbaar. De presentatie kon worden gebruikt op andere computers. In dit geval moet de PowerPoint Viewer worden opgenomen voor computers die niet de Microsoft PowerPoint-programma is geïnstalleerd. Om die keuze te maken en omvatten de kijker als u besluit draagbaar te gaan, in PowerPoint 2010 "Inpakken en wegwezen" heet nu "Inpakken voor CD".
  • Zorg ervoor dat u overwegen waar uw presentatie zal worden uitgevoerd, als het onbeheerd zal zijn of dat het zal worden gecontroleerd. U wilt de instellingen in uw diavoorstelling te wijzigen om te bepalen hoeveel of hoe weinig controle je wilt de kijker staan.
  • Als u met de presentatie op een andere computer, altijd testen een paar keer om te zien dat het eruit ziet zoals u het had ontworpen, en ook dat het geluid is een goede, duidelijke kwaliteit.