Hoe kan ik de standaard printer op een Mac wijzigen

Als u meer dan één printer hebt, of als u bent verbonden met een netwerk met meerdere printers, je wilt een van hen de standaard of automatische selectie te maken.

instructies

1 Klik op het Apple-menu en selecteer Kiezer.

2 Als het printerstuurprogramma is geïnstalleerd, moet u een pictogram voor uw printer model aan de linkerkant van de kiezer. Klik op het icoon.

3 Als u wilt een printer rechtstreeks is aangesloten op uw computer te gebruiken, kiest u de poort (printerpoort of modem poort) dat de printer is aangesloten.

4 Als je op een netwerk, zorg ervoor dat AppleTalk actief is. Zoek de printer die u wilt op het netwerk en klik erop.

5 Klik om te schakelen achtergrond afdrukken in of uit.

6 Als u geen pictogram van uw printer zien, hetzij de bestuurder (de instructie bestand uw Mac gebruikt te herkennen en bedienen van uw printer) niet is geïnstalleerd, of deze is geïnstalleerd op de verkeerde plaats.

7 Zoek op de vaste schijf (zie "Hoe een bestand te vinden op een Mac") voor het woord "bestuurder" of voor uw printer modelnaam om te zien als de bestuurder voor uw printer is er.

8 Als de bestuurder niet op uw harde schijf, zoekt u de schijf die bij uw printer is geleverd en installeer het printerstuurprogramma.

9 Als uw chauffeur is op uw harde schijf, maar op de verkeerde plaats, sleept u het pictogram van de driver in je Systeemmap.

10 Klik op de nauwe doos voor de Kiezer.

Hints

  • Als u de modem poort te selecteren voor uw printer, kunt u de modem niet gebruiken op hetzelfde moment.
  • Als u op de achtergrond afdrukken, kunt u afdrukken terwijl het doen van andere taken en het werken aan andere bestanden, maar het drukken zal ofwel vertragen uw werk of zijn langzamer zelf.
  • Als u wilt krijgen rond het veranderen van de Kiezer elke keer dat u printers wijzigen, zie "Hoe te gebruiken Macintosh desktop printers."