Hoe kan ik foto's van een nieuwe Facebook-profielpagina blokkeren

foto's blokkeren verschijnen langs de bovenkant van een nieuwe Facebook-profielpagina om het uiterlijk van je profiel aan te passen. De nieuwe profielen Facebook geïntroduceerd in het begin van 2011 weergave van een rij van vijf foto's onder uw naam. Standaard worden deze foto's zijn de laatste vijf foto's van jezelf dat je of iemand anders heeft gelabeld. Block of permanent verwijderen van bepaalde foto's uit dit gedeelte van je profiel, zonder zelf untagging of de foto te verwijderen.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-account. Klik op uw profiel naam of profielfoto miniatuur in het bovenste linker gedeelte van uw browservenster.

2 Beweeg de muis over de afbeelding die u wilt blokkeren van uw Facebook-profielpagina. Klik op de kleine "X" in de buurt van het beeld.

3 Kies "Verwijder Foto" te bevestigen dat u de foto wilt verwijderen. Selecteer "Niet Again Remind Me" om te vermijden dat het verzoek volgende keer bevestigen dat u een foto te verwijderen.