Hoe te bekijken PDF-bestanden Online

Hoe te bekijken PDF-bestanden Online


PDF-bestanden zijn een van de meest populaire bestandsformaten omdat ze makkelijk te lezen. Je hoeft niet eens nodig hebt om uw eigen PDF-creator op uw eigen computer om ze te lezen. Er zijn verschillende gratis opties beschikbaar zijn op het internet die u zal toestaan ​​om PDF-bestanden te bekijken. Echter, tenzij u PDF editing software, zult u niet in staat zijn om wijzigingen in de bestanden te maken.

instructies

Met behulp van Google

1 Klik met de rechtermuisknop het PDF-bestand en scroll naar beneden naar "Copy Link Location." Open een nieuwe webbrowser en ga naar de startpagina van Google.

2 Plak de link in de startpagina van Google zoekbalk door het drukken op "Ctrl" en "V" of door op de rechter muisknop op de muisknop en kiezen voor de optie "Paste."

3 Druk op de knop om "Bekijk als HTML" wanneer Google zoekt het PDF-bestand. Een nieuw venster wordt geopend, zodat de PDF moet worden gezien als een HTML-bestand.

Online PDF Viewer

4 Ga naar een website die een gratis PDF-bestand viewer biedt. Zie de link in het gedeelte Bronnen van dit artikel. Als je niet weet van een, gebruik maken van Google om een ​​kijker te vinden.

5 Ofwel het uploaden van de PDF van uw computer of typ het webadres waar de PDF zich bevindt. Beide opties zijn beschikbaar op de meeste PDF-viewer websites. Als u het uploaden van de PDF van uw computer, druk op de knop om "Bladeren" uw systeem om het bestand te zoeken. Wanneer gevonden, druk op "OK" om te beginnen met het bestand te uploaden.

6 Druk op de knop om "View" het PDF-bestand.

Download en bekijken

7 Sla de PDF op uw computer. Om dit te doen, klik met de rechtermuisknop op uw muis en scroll naar beneden naar "opslaan als ..." en klik op de optie.

8 Kies de locatie op uw computer op te slaan. Als u wilt het meteen te lezen, het helpt om het op te slaan op uw bureaublad, zodat het gemakkelijk te vinden zal zijn. Wanneer gekozen, drukt u op "OK" om het op te slaan.

9 Open het PDF-bestand op uw computer. Dubbelklik op het PDF-bestand te openen. PDF-viewer van uw computer en open het bestand en je in staat bent om het te bekijken zal zijn.