Hoe de Post scherm in HP Notebook inschakelen

Hoe de Post scherm in HP Notebook inschakelen


Sommige Hewlett Packard (HP) notebooks kan de post (power-on self-test) scherm worden aangepast. Dit splash screen de gebruiker te definiëren kan de gebruiker de mogelijkheid om te bepalen wat er gaat verschijnen tijdens het opstartproces. Oorspronkelijk was deze informatie niet volledig over hoe dit te doen in de handleidingen. HP voegde een Customer Advisory naar hun website uit te leggen hoe om deze actie uit te voeren. Om het opstartscherm te wijzigen moet de gebruiker het BIOS van de computer in te voeren. Alleen degenen die een goede verstandhouding met de computer terminologieën hebben, moeten de BIOS te openen.

instructies

1 Schakel de notebook computer. Als het al dan het afsluiten van de computer en start het systeem opnieuw.

2 Druk op de "F10" als het logo scherm Compaq verschijnt. Dit kan ook worden geïdentificeerd door een knipperende cursor in de rechterbovenhoek van het scherm.

3 Selecteer het menu "Security" en selecteer vervolgens "System ID's."

4 Bewerk informatie in de "Notebook OWNERSHIP TAG" veld onder de System ID gedeelte van het scherm.

5 Druk op de "F10" -toets om de wijzigingen op te slaan.

6 Selecteer "File" en selecteer "verandert en af ​​te sluiten."

7 Druk op de "F10" om te bevestigen het opslaan van de veranderingen.

Hints

  • Voor het uitschakelen van het opstartscherm volgt u de bovenstaande procedures, maar laat de "Notebook OWNERSHIP TAG 'veld leeg.
  • Compaq is eigendom van HP.
  • Deze procedure werkt alleen op de Armada E500, E700 Armada, Armada M700 en Armada V300 modellen die de gebruiker te definiëren splash screen mogelijkheden hebben.