Hoe te verwijderen van een Smart Chip uit een HP Business Inkjet 1200

De HP Business Inkjet 1200 serie printer is ontworpen voor gebruik door kleine en middelgrote bedrijven. Om een ​​"smart chip" uit de HP printer te verwijderen, moet de printkop dat de chip bevat worden verwijderd. De printkop is een vervangbare onderdeel dat regelmatig moet worden schoongemaakt en onderhouden. HP beveelt aan dat indien de afdrukkwaliteit verslechtert, gebruik maken van de HP Printer Diagnostic tool om de gezondheid van de printkoppen te controleren. De printkoppen zijn gemakkelijk te verwijderen uit de printer met een handvat klink dat het onderdeel uit het compartiment liften.

instructies

1 Zorg ervoor dat de printer & rsquo; s macht is ingeschakeld.

2 Til het deksel op het kleine plein bovenkant van de printer, aan de rechterkant van het papieren spoor. Het deksel zal knallen bij het optillen.

3 Trek aan de hendel van de printkop in de opwaartse positie en trek de handgreep recht omhoog om de printkop te verwijderen.

4 Reinig de contacten van de printkop met een droge zachte doek en plaats de printkop terug in de printer. Anders, het installeren van een nieuwe printkop.

5 Snap het deksel weer op zijn plaats.