Hoe kan ik Multiple Input apparaten aansluiten op één computer

Hoe kan ik Multiple Input apparaten aansluiten op één computer


U voegt persoonlijke waarde aan uw computer wanneer u extra invoerapparaten aansluiten, dan alleen het toetsenbord en de muis. U kunt briljante foto's tekenen en schrijven persoonlijke aantekeningen met een digitale pen, spelen PC games met een game controller, en vastleggen van persoonlijke video met een webcamera. Dit zijn slechts een paar apparaten die gebruik maken van USB (Universal Serial Bus) technologie, die is een veel voorkomende type verbinding. Als uw computer niet genoeg USB-poorten om meerdere invoerapparaten tegemoet te komen heeft, kunt u meer toe te voegen.

instructies

1 Koop een USB-hub van een lokale of online computer elektronica retailer.

2 Zoek een ongebruikte USB-poort aan de zijkant, voor- of achterkant van de computer en steek de USB-hub in die haven. Een voor- of zijkant locatie heeft de voorkeur als u vaak aansluiten en loskoppelen apparaten, zoals digitale camera's en MP3-spelers.

3 Wacht terwijl de Windows-besturingssysteem wordt geladen standaard drivers die de USB-hub in staat zal stellen door de computer herkend. Deze procedure staat bekend als "plug-and-play," en u zult berichten en waarschuwingen op het scherm ziet u te laten weten wanneer het proces is voltooid.

4 Sluit een USB-apparaat in een ongebruikte sleuf van de USB-hub, en beginnen met het gebruik van het apparaat volgens de instructies van de fabrikant.

Hints

  • Als u meer USB-poorten nodig, overwegen de aanschaf van een ander USB-hub en het aansluiten van dat voor de eerste hub. Deze techniek staat bekend als "doorlussen" USB hubs.
  • Sommige computer USB-poorten kan de elektrische stroom naar een USB-hub te ondersteunen ontbreekt.