Hoe kan ik een externe harde schijf Open

Externe harde schijven zijn een goedkope hardware add-on die veel potentiële toepassingen hebben. Als het gaat om het hebben van voldoende opslagruimte om een ​​back-up van bestanden, is er geen betere manier om te gaan. Veel gebruik maken van deze externe apparaten, omdat ze kunnen achterlaten op de boekenplank, waar belangrijke zakelijke documenten, muziek, films of installatiebestanden voor het gemakkelijk terugvinden en gemoedsrust worden gehouden. U kunt duplicatie software die u zal toestaan ​​om de oorspronkelijke staat van uw computer te herstellen in het geval van een totale crash te installeren.

instructies

Hoe kan ik een externe harde schijf Open

1 Zoek de voedingskabel en USB-kabel die bij uw harde schijf apparaat.

2 Sluit kabels op de juiste locaties op de achterkant van de vaste schijf. Soms is een USB-kabel verdubbelt als stroombron, dus je zou niet op een stopcontact nodig om de macht van het apparaat.

3 Zet uw computer aan en laat uw besturingssysteem tijd om te laden voordat u verder gaat.

4 Sluit de harde schijf in het stopcontact, indien nodig, maar wacht op het opstarten van het apparaat.

5 Sluit de USB-kabel aan op de computer, terwijl de harde schijf is in de "Off" positie. Als de USB-kabel verdubbelt als de energiebron, kan het apparaat zelf inschakelen zodra de aangesloten.

6 Zet op de harde schijf en wacht tot de hardware door het besturingssysteem gedetecteerd. Een boodschap zal verschijnen dat u laat weten nieuwe hardware is aangetroffen.

7 Klik op het menu "Start" en ga naar "My Computer."

8 Let op al uw schijven worden in dit venster weergegeven. De externe harde schijf moet zichtbaar zijn, en het vasthouden van de muis cursor over de locatie zal u helpen de juiste station te vinden.

9 Klik met de rechtermuisknop op de locatie van het station, en verplaats de cursor naar "Open" of "Explore" en klik op.

Hints

  • Als u in stap 8 zie je niet van de harde schijf vermeld, vernieuwt het venster "Deze computer", en zal de computer te scannen op extra stations en het actualiseren van de lijst van keuzemogelijkheden om uit te kiezen.
  • Wanneer u klaar bent, veilig verwijderen van de hardware door naar je start-up menu aan de rechtsonder in het scherm. In de meeste gevallen, deze pictogrammen zijn naast de tijdweergave. Beweeg de cursor over de pictogrammen totdat u een bericht "Safely hardware te verwijderen." Klik één keer en kies het juiste station te verwijderen door nogmaals te klikken.
  • U kunt het apparaat uitzetten en de stekker uit het computer zodra je veilig de hardware heeft verwijderd.