Ingebouwd geheugen in Linux

Linux is een Unix-besturingssysteem met behulp van een Linux kernel. Dit besturingssysteem is veelzijdig als talloze apparaten, zoals gaming consoles en servers kunnen worden geïnstalleerd. Ingebouwd geheugen is een type opslagmedium gebruikt door Linux.

Identificatie

Vergeleken met traditionele geheugen, ingebouwd geheugen sneller en veel sneller reageert. Een ingebouwd geheugen Linux-systeem maakt gebruik van Flash-geheugen in plaats van harde schijven. Men kan Flash-geheugen te gebruiken emuleren van een harde schijf, maar dit beïnvloedt de snelheid; dus, in het algemeen, Linux programmeurs gebruik maken van de ingebouwde Flash-geheugen is. Toch moet de belangrijkste componenten (kernel, boot file system) hun eigen partitie data verwarring te voorkomen en om ervoor te updaten gemakkelijker hebben.

voordelen

Een systeem op deze memory ervaart minder fouten en minder gevoelig te worden beïnvloed door schade aan de hardware. Ook als actieve bescherming wordt geboden, gebroken kaarten kunnen gemakkelijk worden vervangen, zonder de noodzaak om de gegevens te migreren op een ander apparaat. Andere voordelen zijn snelheid, systeem flexibiliteit en aanpasbaarheid.

overwegingen

Zelfs als ingebouwd geheugen biedt betere prestaties dan de traditionele geheugen oplossingen, kan de prijs een probleem zijn. Ook de ruimte is moeilijker te beheren, en het geheugen upgrades naar verhoging van de ruimte grootte kan duur zijn en contraproductief blijken.