Hoe maak je een gedeelde printer Met Microsoft Networking Gebruik

Hoe maak je een gedeelde printer Met Microsoft Networking Gebruik


Wanneer een computer wordt een netwerk met behulp van Windows, kan de computer andere computers te geven op het netwerk toegang tot de printer. een printer delen geld kunnen besparen als slechts één printer nodig is voor alle computers. Of de computers worden aangesloten via Wi-Fi of Ethernet-kabel, kan elke printer worden gedeeld in een netwerk.

instructies

Een printer delen

1 Open het centrum Network and Sharing op de computer waarop de printer is aangesloten. Bereik het centrum Netwerkcentrum door het openen van het "Configuratiescherm," op het menu "Start". Eenmaal in het Configuratiescherm, klikt u op "Netwerk en internet", gevolgd door "Network and Sharing Center."

2 Klik op de pijl naast "Printer delen."

3 Selecteer "Turn on printerdeling" naar het delen van de printer in te schakelen. Klik op "Apply" om uw wijzigingen op te slaan.

Afdrukken Met behulp van een gedeelde printer

4 Open het menu en typ Start "\", gevolgd door de naam van de computer die de printer deelt. U kunt de naam van de computer vinden door rechts te klikken op "computer" op de computer het delen van de printer. Bijvoorbeeld, als de computer is de naam "Tomscomputer," enter "\ Tomscomputer" in het zoekvak in het menu Start en druk op "Enter."

5 Dubbelklikt u op "Printers" in de gedeelde map, dubbelklik op de gedeelde printer.

6 Volg de aanwijzingen op het scherm om de printer automatisch te installeren op uw computer. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u afdrukken naar de printer vanuit een willekeurig programma van de printer in het drop-down selectie printer menu te selecteren in het scherm "Print".