Hoe maak je een geblokkeerd domein Vermijd

Hoe maak je een geblokkeerd domein Vermijd


Websites worden geblokkeerd op een aantal verschillende manieren en, terwijl sommige worden voorkomen, andere niet - zoals een plaats geschikt voor kinderen die als en geblokkeerd bij volmacht van scholen als gevolg. Blokkering kan plaatsvinden op de gebruiker en het ontvangen niveau ook. In deze gevallen, een geblokkeerde domein is meer een weerspiegeling van de inhoud of de activiteit een link naar uw website en hebben het potentieel om te voorkomen dat uw website van het bereiken van de doelgroep. Er zijn een aantal best practices om dit scenario te vermijden.

instructies

1 Gebruik moeilijk te raden wachtwoorden naar uw webserver toegang tegen hackers en bots te beschermen. Zet cijfers en letters in uw wachtwoord en vermijd veelgebruikte woorden. Wijzig uw wachtwoord regelmatig. Als uw site in het gedrang komt, kan het worden gebruikt voor een verscheidenheid van illegale doeleinden, zoals spam en resulteren in uw domein wordt geblokkeerd door uw webhost.

2 Zorg voor nuttige inhoud. De informatie op uw site moet fris en origineel aan gebruikers aan te moedigen om te bezoeken. Gebruik geen inflammatoire afbeeldingen en inhoud, zoals godslastering en pornografie, omdat dit beperkt het publiek voor uw site en het zal geblokkeerd raken door sommige gebruikers en netwerken.

3 Volg de richtlijnen die door de CAN-SPAM act. Dit geldt ook voor het gebruik van niet-misleidende koppen en onderwerpen voor de marketing van e-mails, het verstrekken van contactgegevens en een opt-out-methode van uw mailings.

4 Niet plaatsen of gastheer inhoud die is auteursrechtelijk beschermd of anderszins illegaal zonder toestemming. Dit kan gaan tegen je hosting gebruikersovereenkomst en krijgen uw domein geblokkeerd.