Wireless Fout Mijn Lexmark 6570

Versterkt door Wi-Fi, de Lexmark 6570 all-in-one printer biedt draadloos printen met computers die Wi-Fi-verbindingen ondersteunen. Echter, draadloze fouten treden meestal op als het apparaat niet in staat is om verbinding te maken met de draadloze router te wijten aan problemen met instellingen, range of problemen met de Internet Service Provider. Als de Lexmark 6570 printer niet zal verbinden met een draadloos netwerk, Lexmark biedt oplossingen voor draadloze fouten.

reeks

Draadloze verbinding bereik is een van de belangrijkste oorzaken van de draadloze fouten in Lexmark 6570 printers. Als de printer te ver van het draadloze access point, je bent waarschijnlijk zwakke signalen te ervaren. Hoewel de printer kan blijven binnen 300 voet van de draadloze router, adviseert Lexmark houden van het apparaat binnen 100 tot 150 voeten voor optimale prestaties.

Inmenging

2.4GHz apparaten zoals digitale draadloze telefoons en magnetrons te creƫren signaal storingen die draadloze fouten kunnen veroorzaken bij Lexmark 6570 printers. Andere problematische apparaten zijn babyfoons en camera's van beveiligingssystemen. Als de draadloze printer geen verbinding met het draadloze netwerk, bewegen problematische apparaten uit de buurt van de printer of de computer om draadloze verbindingen te verbeteren.

Netwerk

U zult tegenkomen netwerkverbinding fouten als de verkeerde netwerk wachtwoord wordt ingevoerd. In sommige gevallen kan het draadloze toegangspunt u de oorzaak van de Lexmark 6570 draadloze fouten. Als de draadloze router communiceert niet met de Internet Service Provider, opnieuw te starten of door op de resetknop kan netwerkconnectiviteit herstellen. Als het probleem aanhoudt, opent u het netwerk en internet in het Configuratiescherm en klik vervolgens op "Network and Sharing Center." Als u met de rechtermuisknop op het draadloze netwerk, en klik op "Repair", probeert de computer om problemen met draadloze verbinding op te lossen. Als het probleem aanhoudt, kan het probleem met uw ISP, zodat contact op met uw provider voor aanvullende ondersteuning.

Tips

Als de Lexmark 6570 draadloze fouten aanhouden, voert de draadloze installatie opnieuw uitvoeren. Dit is vooral gunstig als de draadloze instellingen zijn gewijzigd. Als u de WEP- of WPA-wachtwoord of andere draadloze instellingen gewijzigd, de printer loopt meestal in de draadloze verbinding fouten als het niet in staat om de nieuwe instellingen te laden. Uit de lijst Alle programma's in het menu Start, klikt u op "Lexmark 6500 Series," en klik op "Wireless Setup" om de draadloze wizard te starten. Volg de begeleide instructies om de draadloze printer opnieuw configureren.