Hoe maak je een document te wijzigen naar een PDF-bestand

PDF's, of Portable Document Format-bestanden, kunnen worden gelezen op bijna elk besturingssysteem. Deze documenten behouden de opmaak eigenschappen van de originele documenten, ongeacht de computer ze nu op. Misschien wilt u in staat zijn om verschillende soorten documenten te converteren naar PDF-documenten om te profiteren van hun veelzijdigheid. U kunt deze conversie uit te voeren met een online omzetten van toepassing.

instructies

1 Navigeer naar Media-Convert.com (zie link in Resources). Deze webpagina zal u toelaten om verschillende bestandsformaten te converteren naar PDF-bestanden.

2 het document dat u wilt converteren importeren. Om dit te doen, klikt u op de "Choose File" knop aan de bovenkant van de webpagina. Blader door de mappen van de computer om het document bestemd voor de conversie te kiezen.

3 Selecteer een input bestandsformaat. Doorgaans zal het programma automatisch deze bevolken door het lezen van het bestand dat u hebt geïmporteerd. Echter, als dit niet het geval, kies een bestandsindeling in de drop-down menu.

4 Kies "PDF" van het formaat menu output file. Dit menu is gelegen in de buurt van het midden van de webpagina.

5 Klik op de knop "OK" om de conversie te voltooien. Dit proces duurt meestal ongeveer 1 minuut, maar kan langer duren, afhankelijk van de bestandsgrootte te nemen.

6 Klik op de link die verschijnt nadat het bestand is geconverteerd. Dit zal uw geconverteerde bestand op te slaan op de computer.