Power Management Software voor Windows XP

Power management software wordt gebruikt om automatisch aan te passen computer en monitor instellingen om energie te besparen. Er zijn verschillende soorten power management software beschikbaar voor Windows XP, allemaal met verschillende prijzen en functies.

Software

Power Manager (gratis), Mz Power Manager (gratis), MacroSoft Power Manager (gratis), Shut2Save ($ 9,99) en Energy Saver (gratis) zijn power management programma's die voor Windows XP beschikbaar zijn. De prijzen zijn vanaf oktober 2010.

Belangrijkste kenmerken

Terwijl de meeste power management software wordt gebruikt voor hetzelfde doel, sommige programma's hebben unieke eigenschappen die hen onderscheiden. Energy Saver wordt gebruikt in combinatie met Google Desktop en is direct toegankelijk vanaf uw bureaublad van de computer. Shut2Save geeft een gebruiker de mogelijkheid om automatisch uitgeschakeld haar computer wanneer deze niet wordt gebruikt na een periode van tijd. MacroSoft Power Manager stelt gebruikers in staat om wekelijks, dagelijks of maandelijks shutdown schema's die voor hun computers. Mz Power Manager geeft gebruikers de mogelijkheid om de macht plannen automatisch aan te passen. Power Manager heeft een breed scala aan functies, waaronder de mogelijkheid om stilgelegd, hibernate, start en stand-by een computer.

Download Details

MacroSoft Power Manager, Power Manager en Shut2Save zijn beschikbaar voor alle Windows-besturingssystemen. Energy Saver is beschikbaar voor Windows 2000, XP, 2003 en Vista. Mz Power Manager is beschikbaar voor Windows XP, 2003, Vista, XP 64-bit, 2008, Vista 64-bit, Windows 7 en Windows 7 64-bit. Energy Saver vereist dat gebruikers van Google Desktop 5 of hoger geïnstalleerd. Shut2Save vereist een Pentium III-processor draait op een minimum van 450 MHz, 128 MB RAM en 40 MB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie doeleinden.