Hoe te Achtergronden veranderen met de GIMP 2.0

Hoe te Achtergronden veranderen met de GIMP 2.0


Fotografie kan lastig zijn. Misschien heb je een foto die lijkt prima te nemen, totdat u een kijkje te nemen en later besef je wilt een andere achtergrond voor de mensen of objecten in de scene. Hoewel veel mensen een dure commerciële grafisch programma gebruiken de achtergrond voor een ander willen ze uit te schakelen, dan kunt u ook de gratis GIMP applicatie te gebruiken om deze verandering te bewerkstelligen.

instructies

1 Laad de afbeelding met de achtergrond die u wilt verwijderen op uw computer, samen met een afbeelding met de achtergrond je eigenlijk wilt. Ze moeten van dezelfde grootte zijn.

2 Selecteer "File" in het menu en kies "Open" om de GIMP applicatie te starten. In het dialoogvenster, opent u de afbeelding die u wilt gebruiken als de nieuwe achtergrond.

3 Selecteer "File" in het menu en kies "Open." In het dialoogvenster Open de afbeelding waarin u de achtergrond wilt vervangen.

4 Selecteer "Edit" in het menu en kies 'Kopiëren'. Ga naar het eerste document, selecteer "Edit" in het menu en kies "plakken."

5 Selecteer het "pad" tool van de werkbalk en gebruik deze om een ​​selectie van de achtergrond in de toplaag te trekken. Klik op "Delete" op uw toetsenbord om het te verwijderen. Sla uw werk op.