Hoe kan ik e-mails versturen met elke persoon zien van het e-mailadres

Hoe kan ik e-mails versturen met elke persoon zien van het e-mailadres


Een e-mailbericht te sturen naar meerdere ontvangers en hebben elke persoon in staat zijn om alle andere e-mailadressen aan wie het bericht is verzonden te zien, gewoon gebruik maken van de "To" of "Cc" velden. In plaats van de adressen in de "To" veld email etiquette beveelt invoeren slechts één adres in het veld "Aan" en kan het saldo van de adressen in de "Doorslag" of "blind carbon copy" velden.

instructies

1 Voer een e-mailadres in het veld 'Aan'. Dit kan uw eigen e-mailadres of een ander e-mailadres dat u onder controle te houden.

2 Voer alle e-mailadressen van de ontvangers in het "Cc" veld. Dit zal een kopie van het bericht naar alle genoemde adressen. De ontvangers zal elke staat zijn om alle e-mailadressen waarnaar het bericht is verzonden.

3 Geef het onderwerp van het bericht in het veld "Onderwerp". Voer vervolgens het e-mailbericht in de "Message" veld, net als elke standaard e-mailbericht.

4 Klik op de knop 'Verzenden' om de e-mail te sturen naar alle zowel in het veld "Aan" en het veld "Cc" vermelde adressen.

Hints

  • De "BCC" of in het veld "Blind carbon copy 'wordt gebruikt om de e-mailadressen te verbergen, zodat de ontvangers elkaars e-mailadres niet kan zien.