Hoe kan ik Un-Protect Mijn muziek op mijn computer?

Hoe kan ik Un-Protect Mijn muziek op mijn computer?


De manier waarop mensen gebruiken en kopen muziek is sterk veranderd sinds de opkomst van de digitale muziek als een vorm van media. De uitvinding van de MP3 als een bestandstype zorgt voor een muziekbestand te worden gecomprimeerd tot een relatief kleine omvang nog goede kwaliteit te handhaven. Aangezien een MP3-bestand is een open formaat, audio bedrijven gecreëerd beschermd bestandstypen te voorkomen dat de bestanden worden illegaal gekopieerd. Er is een gemakkelijke manier om dit, maar je zult iets kwaliteit te verliezen.

instructies

1 Poging om het bestand te converteren. Sommige beveiligde bestanden hebben een eenvoudige manier wordt omgezet in een onbeschermde statuut. Bijvoorbeeld in iTunes kun je met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Create MP3-versie."

2 Kopieer de bestanden naar een CD. Bijna elke speler die een beveiligde song te spelen heeft ook een optie om de muziek te kopiëren naar een CD. Selecteer de gewenste bestanden en selecteer de optie om te kopiëren naar een cd. In Windows Media Player, kunt u klikken op de tab "Burn", selecteer de bestanden en plaats een CD en klik op de knop "Burn".

3 Schrijf de nummers op uw computer. Plaats de cd in uw cd-speler. In iTunes en Windows Media Player, kunt u de "Rip" of "Copy" optie, die u in staat zal stellen om de gewenste nummers te selecteren en kopieer deze naar uw computer te selecteren. Wanneer u de nummers opnieuw kopiëren, zullen ze weer zonder bescherming worden gekopieerd. U kunt het bestandstype in de opties dropdown-selectie te selecteren. Selecteer "MP3" als het bestandstype om de bestanden onbeschermde en gemakkelijk geopend door andere toepassingen te houden.

Hints

  • Wanneer beveiliging opheffen van uw muziek, wees voorzichtig om het niet te geven aan anderen of je zal het schenden van het auteursrecht.