Hoe de Ongelezen Mail Folder Restore

Hoe de Ongelezen Mail Folder Restore


De map Ongelezen Mail is een krachtig instrument geïntroduceerd in Outlook 2003. Deze zoekmap een onderzoek van de Outlook-e-mailmappen eigenlijk vertegenwoordigt, in plaats van een specifieke map opslag. Met deze virtuele map, heb je de flexibiliteit om uw berichten op meerdere manieren te organiseren, zonder ze te verplaatsen van de map naar map of meerdere kopieën van ze te maken. Soms zal een Outlook-gebruiker te vinden dat de map Ongelezen e-mail niet beschikbaar is, hetzij omdat de installatie van Outlook niet deze map om wat voor reden heeft opgenomen, of iets heeft de oorzaak van de map die u wilt verwijderen.

instructies

1 Open de map zoeken Mappen in het Outlook-navigatievenster. Om dit te doen, klikt u op het pictogram E-mail in het navigatievenster. Wanneer de Mail uitzicht actief wordt, wordt de map Zoekmappen wordt zichtbaar in het navigatievenster. Als Zoekmappen nog niet is geopend, klikt u op het "plus-teken in een box" symbool aan de linkerkant van de naam van de map om deze te openen.

2 Kijk voor de map Ongelezen e-mail in Search Folders. Als het hier zichtbaar, zie Tip 1 om te leren hoe je een kopie van Ongelezen e-mail in de favorieten sectie van het Navigation Pane bewegen gemakkelijker toegang. Als u niet beschikt over een kopie van Ongelezen e-mail in Zoekmappen vinden, ga naar de volgende stap.

3 Klik met de rechtermuisknop Zoekmappen. Dit opent een snelmenu. In dit menu, klikt u op Nieuwe zoekmap naar de Nieuwe zoekmap dialoogvenster te openen.

4 Maak een nieuwe map Ongelezen e-mail door het selecteren van Ongelezen e-mail in de lijst Selecteer een zoekmap. Zorg ervoor dat de Search post in vak aan de onderkant van het dialoogvenster Nieuwe zoekmap box toont de naam van de e-mailaccount waarvoor u het creëren van een map Ongelezen e-mail. Klik op OK om het herstel van de Ongelezen Mail folder.You kunt uw herstelde map Ongelezen e-mail gemakkelijker te gebruiken door het in de favorieten sectie van het navigatievenster te maken. Om dit te doen, sleept Ongelezen e-mail uit de map zoeken Mappen en zet het in Favorieten. Dit geeft u met één klik toegang.

Hints

  • U kunt uw herstelde map Ongelezen e-mail gemakkelijker te gebruiken door het in de favorieten sectie van het navigatievenster te maken. Om dit te doen, sleept Ongelezen e-mail uit de map zoeken Mappen en zet het in Favorieten. Dit geeft u met één klik toegang.
  • Als uw exemplaar van Outlook is verbonden met meer dan één e-mailaccount, is het mogelijk om een ​​Ongelezen e-mail map die wordt geassocieerd met de verkeerde account aan te maken. Zorg ervoor dat alle acties in stap 4 voltooien om een ​​ongelezen map Mail die verwijst naar de juiste account aan te maken.