Hoe kan ik een Adobe PDF-bestand af te drukken

Voor werkende professionals, studenten, academici, wetenschappers, ontwerpers en anderen, is Adobe PDF uitgegroeid tot de meest populaire document format voor toegang, lezen en afdrukken van foto-rijke, graphics-zwaar en content-rijke bestanden. Adobe PDF-bestanden zijn eenvoudig te delen en te lezen ook, offline of online. Een Adobe PDF-bestand afdrukken is vrij eenvoudig en het gaat om een ​​paar eenvoudige stappen.

instructies

1 Klik op het pictogram "Print", gelegen in de linkerbovenhoek van het Adobe PDF-bestand of document. popout Het pictogram zegt "Klik hier om dit PDF-bestand of pagina's uit te drukken." Een primaire druk venster opent.

2 Ga naar de betreffende printer uit het drop down opties naast "Naam."

3 Controleer elk van de opties dozen onder "Print Range" voor het aantal pagina's dat moet worden afgedrukt. Of ga naar "Pagina's" en typ de paginanummers af te drukken in het veld.

4 Klik op het tabblad "Eigenschappen" in de print venster primaire. Een tweede venster opent. Onder het papierformaat opties, scroll naar beneden naar "Print Quality" en kies "Fast Concept, Normaal en Best" opties.

5 Klik op het tabblad "Kleur" op hetzelfde venster en selecteer "Color" optie. Klik op "OK" op dit venster.

6 Klik vervolgens op "OK" tab naar de onderkant van de afdruk venster primaire. Het drukken van de pagina begint.

Hints

  • Ook kunt u Adobe PDF-bestanden afdrukken door te klikken op "File" aan de bovenkant van het PDF-document. Scroll naar beneden in het drop down menu op "Print" en klik op. De afdruk venster primaire voor je open. Volg dan dezelfde stappen, te beginnen vanaf stap 2.