Hoe om gecomprimeerde bestanden op te schonen

Gecomprimeerde bestanden zijn bestanden die u of een andere gebruiker kan met het oog op de harde schijf ruimte te besparen zijn gecomprimeerd. Deze bestanden, grotendeels, niet noodzakelijk zijn voor Windows goede werking en eventueel bestaan ​​uit oudere documenten je eerder gecreëerd. Ze worden opgeslagen in de hoofdaandrijving (C :) van uw computer of het geselecteerde station gekozen tijdens de compressie. Gecomprimeerde bestanden zijn te herkennen, hetzij door het identificeren van de folder icoon gezipte of, indien samengeperst in één keer door Windows, blauwe tekst. De snelste manier om deze bestanden te verwijderen is om ze naar de Prullenbak te sturen.

instructies

1 Klik op "Start" en klik vervolgens op de "Computer" link. Dubbelklik op het station waar alle gecomprimeerde bestanden die u wilt wissen zijn gevestigd. Gecomprimeerde bestanden worden weergegeven in Windows met blauwe tekst of een gecomprimeerde map.

2 Klik met de rechtermuisknop op het bestand of de bestanden en klik vervolgens op de optie "Verwijderen" om ze naar de Prullenbak te sturen. selecteert u Als alternatief kan de bestanden die worden verwijderd en sleep ze naar de Prullenbak door de linkermuisknop ingedrukt te houden.

3 Klik met de rechtermuisknop op de Prullenbak en klik vervolgens op de optie "Prullenbak leegmaken" om de bestanden permanent te verwijderen.

Hints

  • Wees voorzichtig bij het Windows-bestanden te verwijderen. een benodigde bestand verwijderen kan corrupt het besturingssysteem.