Hoe kan ik Real Player bestanden te converteren naar AVI

Hoe kan ik Real Player bestanden te converteren naar AVI


Elke video, die gespecialiseerd is te streamen via de RealNetworks RealPlayer is opgemaakt als een bestand Real Media (RM). Aangezien een bestand RM digitaal gecodeerd, kan deze worden omgezet in een andere digitale video compressie formaat zoals AVI. Er zijn vele programmering opties als het gaat om het opnieuw formatteren van een RM-bestand als een AVI-bestand. Any Video Converter is een populaire video conversie applicatie die deze taak kan uitvoeren. En VLC is een mediaspeler met geavanceerde functionaliteit die AVI-bestanden kan produceren van RM-bestanden. Maar het is ook mogelijk voor gebruikers om de installatie van de software geheel te omzeilen door gebruik te maken van Media Convert, een webtoepassing die bestanden te converteren online uitvoert. Naast het leveren van gebruikers met een duidelijke interface, al deze hulpprogramma's zijn gratis.

instructies

Gebruik Any Video Converter om een ​​RM-bestand converteren naar AVI-formaat

1 Downloaden en Any Video Converter te installeren. De freeware kan worden verkregen bij CNET Download.com of rechtstreeks vanaf de software ontwikkelaar, AVC Labs. (Zie Resource 1)

2 Lancering Any Video Converter en klik op het icoon "toevoegen". In het bestand selectie venster, gaat u naar de opgeslagen locatie van uw RM-bestand. Dubbelklik op de bestandsnaam en het zal in de wachtrij conversie van de applicatie worden geladen.

3 Open de "Profiel" drop-down menu en selecteer "Aangepaste AVI Movie (* .avi)." Zorg ervoor dat de doos van de RM-bestand wordt gecontroleerd en op het pictogram "Encode". Zodra het bestand conversie wordt gestart, zal de voortgang wordt weergegeven in de kolom 'Status'. Een bericht 'Completed' verschijnt wanneer het bestand conversie is voltooid.

4 Om uw geconverteerde AVI-bestand op te halen, klik met de rechtermuisknop op de RM-bestand als het in de conversie-wachtrij wordt weergegeven. Selecteer "Open File Destination Location," en een pop-up venster zal directory de geconverteerde AVI-bestand weer te geven. De media kunnen worden geopend in deze map of verplaatst / gekopieerd naar een andere locatie.

Gebruik VLC om een ​​RM bestand converteren naar AVI-formaat

5 Download en installeer VLC media player. De gratis open-source mediaspeler kan worden verkregen bij CNET Download.com of rechtstreeks vanaf de software ontwikkelaar, VideoLAN. (Zie Resource 2)

6 Lanceer VideoLAN VLC. In het menu programma, ga naar "Media" en selecteer "Convert / Opslaan." Onder het tabblad "File", druk op de knop "Toevoegen ..." in de sectie 'File Selection'. Navigeer naar de opgeslagen locatie van uw RM-bestand in het bestand selectie venster. Dubbelklik op de bestandsnaam en het zal in het programma worden geladen. Klik op de "Convert / Opslaan" knop.

7 In het venster "Convert", klikt u op de knop "Bladeren" naast de "Destination File" veld. Richt de opslaglocatie van uw geconverteerde AVI-bestand in het veld map pad. Voer de bestandsnaam voor uw geconverteerde AVI-bestand en geef het de extensie ".avi". Druk op de knop "Opslaan".

8 In de 'Instellingen' van het venster "Convert", klikt u op de optie "Edit Selected Profile". In het tabblad "Encapsulation", selecteer de optie "AVI" en druk op de knop "Opslaan". Druk op de knop "Start" in de "Convert" venster. media de RM bestand zal beginnen te stromen in VLC. Als het klaar is met spelen, zal het AVI-bestand worden geëxporteerd en klaar voor gebruik.

Gebruik Media Convert om een ​​RM bestand converteren naar AVI-formaat

9 Open uw webbrowser en contact opnemen met de Media Convert website. (Zie Resource 3)

10 Onder het tabblad "Local File Conversion", druk op de "Browse" knop naast het veld "File". Navigeer naar de opgeslagen locatie van uw RM-bestand in het bestand selectie venster. Dubbelklik op de bestandsnaam en het zal de online dienst worden ingediend. Open de "Input" formaat drop-down menu en kies de bijbehorende formaat, "RealVideo (.rm)."

11 Ga naar de sectie "Output Format". Laat de eerste drop-down menu met de vooraf geselecteerde optie, "No Video Preset." Open de tweede drop-down menu en kies 'Audio Video Interleave (AVI). "Raak de knop" OK ". De RM bestand worden geüpload naar Media Convert en het bestand conversie zal worden gestart.

12 Ga naar de sectie "Output Format". Laat de eerste drop-down menu met de vooraf geselecteerde optie, "No Video Preset." Open de tweede drop-down menu en kies 'Audio Video Interleave (AVI). "Raak de knop" OK ". De RM bestand worden geüpload naar Media Convert en het bestand conversie zal worden gestart.