Wat zijn de voordelen van het gebruik van Picture Frames in MS Publisher?

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Picture Frames in MS Publisher?


Met behulp van de Frame functie Picture in MS Publisher biedt een aantal voordelen bij het maken van een document. Bewerk foto's, logo's en afbeeldingen zonder dat u uw MS Publisher document te verlaten om die taken uit te voeren in een ander programma. Verplaats het object in het beeld als u doorgaat met de lay-out en de algehele look te ontwikkelen. Door het gebruik van foto frames, kunt u uw werk voort te zetten, een voorbeeld van uw werk, en dan af te ronden en print uw werk allemaal binnen de krachtige fotolijstjes bewerken mogelijkheden die de MS Publisher-programma biedt.

Insert Pictures, logo's en afbeeldingen

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Picture Frames in MS Publisher?

Gebruik MS Publisher's "Picture Frames" tool om bijsnijden, formaat wijzigen, verplaatsen kunst elementen.

Klik op "Insert" en "Empty Picture Frame". Een rechthoek verschijnt. Links op het frame, klik met de rechtermuisknop op de optie "Change Picture" te kiezen. Plaats clip art, een foto uit uw bestanden, of een foto uit uw scanner of camera. Deze functie is handig voor het toevoegen van foto's en afbeeldingen voor nieuwsbrieven of folders, en logo's te creëren en ontwerpen briefpapier.

Bewerk afbeeldingen in uw document

Zodra u uw foto of afbeelding is gelegd kunt u doorgaan met de functie Picture Frame gebruiken om kleurenfoto's te veranderen naar zwart-wit, contrast en helderheid aan te passen, bijsnijden van een foto, het formaat van een foto of afbeelding, lijnen of randen toevoegen, de resolutie te veranderen verbeteren afdrukken online verschijning, en zelfs invoegen en wikkel tekst rond een foto of afbeelding. Klik met de rechtermuisknop de ingevoegde foto of afbeelding en klik op 'Afbeelding opmaken "om een ​​menu van het ontwerp voorkeuren te openen.

Bewerk afbeeldingen zonder schakelprogramma's

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Picture Frames in MS Publisher?

Gebruik de Picture Frames middel om foto's als JPEG, GIF of PNG-bestanden opslaan voor gebruik met andere bestanden en toepassingen.

Klik rechts op de foto of afbeelding en sleep deze ergens op uw lay-out pagina. Als u links op de afbeelding, zal een gestippelde box verschijnen met een groene stip in het midden van het beeld. Beweeg de cursor naar de groene stip en een cirkelvormige pijl zal verschijnen. Door simpelweg links te klikken op de pijl, kunt u de richting van de foto te manipuleren tot 360 graden, om de oriëntatie en de hoek van het beeld veranderen. Gebruik deze functie om visueel interessant waarde toe te voegen aan uw publicatie lay-out.

Maak een hyperlink naar uw website

Gebruik het gereedschap Frame Picture om een ​​hyperlink naar een afbeelding of foto in uw MS Publisher document toe te voegen. Klik rechts op de afbeelding of foto, dan links op "Hyperlink." Een venster wordt geopend om gewoon te typen in de URL-gegevens. Voeg een foto bijschrift aan de lezers en kijkers van uw document adviseren om "klik op de foto" om direct naar uw website.

Opslaan en Format Beelden en Pages

Een van de grote voordelen van het gebruik van het gereedschap Frame MS Publisher Picture is dat je een foto, grafische en zelfs je hele pagina als JPEG, GIF, PNG of kan redden. Dan kunt u eenvoudig opslaan en toegang tot die bestanden te gebruiken in een ander MS Publisher document, MS Word, PowerPoint en andere applicaties en programma's.